Ποδόσφαιρο

Προχωρούν οι συζητήσεις μεταξύ Άρη και Χόρχε Κορέα

Τον Χόρχε Κορέα έχει ως επόμενο στόχο να αποκτήσει ο Άρης, με τον οποίο βρίσκεται και σε συνεχείς συζητήσεις.

Ο 28χρονος είναι ο μεσοεπιθετικός-βασικός στόχος που έχει θέσει ο Άρης και με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζήτησεις και διαπραγματεύσεις για ένα δυετές συμβόλαιο, τουλάχιστον.  Οι «κίτρινοι» πρόκριναν την περίπτωση του Αργεντίνου καθώς έχει την δυνατότητα, αν και αριστεροπόδαρος, να αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Πλεονέκτημα του, επιπλέο, είναι ότι μπορεί να παίξει τόσο στην αριστερή όσο και πίσω από τον σέντερ φορ. 

Ο 28χρονος μέσος αγωνίστηκε στην πλευρά της Μαρίτιμο  για τέσσερα χρόνια, όπου και αγωνίστηκε σε 114 παιχνίδια, μετρώντας δέκα γκολ και έξι ασίστ.

Στην Βελέζ έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπου είχε αγωνιστεί και τα περισσότερα έτη. Με τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας μέτρησε 64 παιχνίδια και σημείωσε εννιά γκολ.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Κορέα είναι το ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην επαγγελματική του καριέρα, χρησιμοποιήθηκε 32 φορές ως επιτελικός μέσος, 23 ως δεξι χαφ και 22 ως αριστερό χαφ, αποτελώντας έναν παίκτη “μεγάλο χαρτί” για τους «κίτρινους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button