Μπάσκετ

Προπονητής Λέφσκι για νέα Λίγκα: «Περιμένουμε τη συμμετοχή γιγάντων όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Βουλγάρικης Λέφσκι Λουκόιλ, Τίτι Παπαζόφ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις στη νέα Βαλκανική λίγκα (δείτε εδώ τα πρώτα δημοσιεύματα) και την προοπτική συμμετοχής του Άρη και του ΠΑΟΚ σε αυτήν.

Ειδικότερα ανέφερε ο Παπαζόφ πως: “Περιμένουμε να ανακοινωθεί σύντομα η νέα λίγκα. Έτσι θα διεξαχθούν αγώνες στο τρίγωνο Σόφιας-Σκοπίων-Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή γιγάντων όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε ότι ο πρωταθλητής θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

Ο Άρης στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την προοπτική της Βαλκανικής λίγκας άφησε ανοιχτό το παράθυρο συμμετοχής. Το πλεονέκτημα της Βαλκανικής Λίγκας είναι τα κοντινά ταξίδια που δεν απαιτούν μεγάλα έξοδα, ενώ δεν αποτελεί τροχοπέδη το ενδεχόμενο να αγωνίζεται η ομάδα δύο φορές την εβδομάδα.

Ένα από τα βασικά “θέλω” του Άρη είναι ο πρωταθλητής αυτής της Λίγκας να εξασφαλίζει απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Basketball Champions League, κάτι που όπως φανερώνουν οι δηλώσεις του Παπαζόφ δεν είναι δεδομένο αυτή την στιγμή.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button