Μπάσκετ

«Άρης και ΠΑΟΚ συμφώνησαν σε νέα Βαλκανική λίγκα!»

Ένα δημοσίευμα που προκαλεί αίσθηση δόθηκε στην δημοσιότητα στην Βουλγαρία από την ιστοσελίδα monitor.bg και βασίζεται στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Γκεόργκι Γκλούσκοφ πριν λίγες ημέρες, που είναι πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ!

Στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε πως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ έχουν συμφωνήσει και είναι θετικοί σε μια νέα Βαλκανική λίγκα στο μπάσκετ με συμμετοχή ομάδων από την Βουλγαρία, ενώ αναμένεται η απάντηση από τις ομάδες της Βόρειας Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα ο Γκλούσκοφ ανέφερε πως: «Ήμασταν οι εμπνευστές της λίγκας. Κάναμε το σωστό. Ήρθαμε σε επαφή με ομάδες από την Θεσσαλονίκη. Έχω την άποψη ότι συμφωνησαν. Δεν έχω νέα από τις ομάδες της Βόρεια Μακεδονίας σχετικά με αυτό το καινούργιο πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι θα ανταποκριθούν σύντομα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε:  «Για να είμαι ειλικρινής, το βλέπω να πραγματοποιείται από την επόμενη σεζόν. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ αργά για να γίνει αλλά το προσπαθούμε. Ωστόσο, το επόμενο έτος είναι πιο ρεαλιστικό να πραγματοποιηθεί. Από όσο γνωρίζω στη Βόρεια Μακεδονία έχουν εκφράσει παρόμοιες απόψεις με εμάς».

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button