Ποδόσφαιρο

Πορτίγια για Άρη: “Χάναμε και κάναμε 3-4 ώρες να φύγουμε από το γήπεδο…”

Ο Ισπανός Κριστιάν Πορτίγια, παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη, μίλησε σε μέσο της πατρίδας για την καριέρα του και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει απ’έξω τους “κίτρινους”.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό , σε μια μεγάλη ομάδα, παίζοντας ακόμη και στο Europa League ενάντια στην Αθλέτικο Μαδρίτης και την Σίτι. Αλλά είναι μια ομάδα στην οποία υπήρχε μεγάλη πίεση. Μπορεί να μην μπορείς να βγεις από το σπίτι και να έχεις πρόβλημα να φύγεις από το γήπεδο επειδή σε περιμένουν έξω (σ.σ. οι οπαδοί) για να ρωτήσουν γιατί δεν έχετε κερδίσει. Ήταν μια δύσκολη σεζόν.”

Συνέχισε λέγοντας.. «Όταν έπαιζα στην Ελλάδα, στο Άρη της Θεσσαλονίκης, χάσαμε ένα παιχνίδι την Κυριακή και έπρεπε να περιμένουμε μεταξύ 3 και 4 ωρών για να φύγουμε από γήπεδο μέχρι όλα να χαλαρώσουν λίγο περισσότερο. Έπρεπε να αποφύγουμε πολλά, μέχρι τα πνεύματα να ηρεμήσουν και να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι που κερδίσαμε και φαίνεται ότι όλα μετριάστηκαν… ».

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button