Ποδόσφαιρο

Πολωνικά ΜΜΕ: «Η Λέγκια θέλει να δώσει λιγότερα από 500.000 ευρώ στον Άρη! Δεν είναι αλήθεια το ποσό που αναφέρουν στην Ελλάδα»

Η μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρόουζ είναι σχεδόν σίγουρη στην Λέγκια και τα πολωνικά ΜΜΕ  ασχολούνται με αυτήν αναφέροντας διαφορετικά πράγματα από αυτά που βγαίνουν από πλευράς Άρη.

Το  «sport.tvp.pl»  αναφέρει για την μεταγραφή του Ρόουζ: «Οι πρωταθλητές Πολωνίας έχουν ήδη κάνει πέντε μεταγραφές πριν από την έναρξη της νέας σεζόν και δεν σχεδίαζε να αποκτήσει περισσότερους παίκτες. Παρόλα αυτά  πάρθηκε αυτή η απόφαση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, καθώς ο παίκτης αποτελεί μια ευκαιρία και ότι η τιμή του είναι χαμηλότερη από την αξία του».

Στο οικονομικό κομμάτι οι Πολωνοί σημειώνουν στο άρθρο τους: «Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη μεταγραφή, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Λέγκια μπορεί να πληρώσει το πολύ το μισό αυτού του ποσού, αλλά θα ήθελε να ξοδέψει ακόμη λιγότερα».

Για τις προϋποθέσεις της μεταγραφής και σχετικά με την απόφαση του CAS υπογραμμίζουν: «Πολλά θα εξαρτηθούν επίσης από την κατάσταση του Άρη, ο οποίος περιμένει αποφάσεις για πιθανή απαγόρευση μεταγραφών. Εάν ο Άρης τιμωρηθεί, η μεταγραφή του αμυντικού μπορεί να μην πραγματοποιηθεί, καθώς ο παίκτης δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button