Γενικά

«Ποιητές με hangover» με τον Αντώνη Σουσάμογλου στη Ζώγια

Ο Αντώνης Σουσάμογλου, ένας από τους πιο δημιουργικούς σολίστες βιολιού και συνθέτης, προσκαλεί το κοινό της  Ζώγιας στην ατμοσφαιρική μουσική παράσταση «Ποιητές με hangover» την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στις 21:00. Τραγούδια με κινηματογραφική αφήγηση πλαισιωμένα από βιρτουόζους μουσικούς, έχοντας σαν σταθμούς τον Χατζιδάκι, τους Beatles, τον Astor Piazzolla, τον TomWaits και τον Leonard Cohen. Τις ιστορίες των τραγουδιών φωτίζει η ερμηνεία του Νίκου Κατικαρίδη, μια ξεχωριστή soul φωνή με σπάνιες εκφραστικές αποχρώσεις. Στο πιάνο θα είναι ο Γρηγόρης Σημαδόπουλος και στο μπάσο ο Τραϊανός Αλμπανούδης.

Μέσα από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ποιητές με hangover», ο Αντώνης Σουσάμογλου μας αφηγείται ιστορίες για γυναίκες με μάτια από υδράργυρο, κουρασμένα χαράματα, ρημαγμένους σταθμούς μιας ασπρόμαυρης χώρας, πλανόδιους μάγους και μετανιωμένους προφήτες. Κοινός παρονομαστής όλων η εξομολογητική, ημερολογιακή διάθεση των στίχων, μακρινοί τόποι και κλειστοφοβικά δωμάτια, η σχέση με τον χρόνο – μια σκοτεινή νοσταλγία για προηγούμενες δεκαετίες και το αχαρτογράφητο μέλλον.

Ο δίσκος  «Ποιητές με hangover»,  περιέχει 13 τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Διάβολος στον τοίχο», «Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη» και «Ένα βράδυ στην Ιθάκη». Εκλεκτός καλεσμένος σ?αυτή τη διαδρομή, ο Φοίβος Δεληβοριάς, που ερμηνεύει το τραγούδι «Charlie Brown».

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Αντώνης Σουσάμογλου – Ποιητές με hangover
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, 21.00

στη Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54
Τ: 2310 243459
www.facebook.com/zogia.kafe/

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button