Ποδόσφαιρο

Πλέον στην “πλάτη” του Διαμαντόπουλου το “θέμα” γκολ

Ο τραυματισμός του Αντώνη Καπνίδη, αφήνει τον Δημήτρη Σπανό, με μία μόνο επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, αυτή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

Εφόσον ο Αντώνης Καπνίδης επιστρέψει σε ένα μήνα από σήμερα και το πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση στις 22 Οκτωβρίου, γίνεται αντιληπτό, πως ο 48χρονος προπονητής του Άρη θα πορευτεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές με έναν μόνο καθαρόαιμο σέντερ φορ.

Ο Διαμαντόπουλος θα επωμιστεί το βάρος της επίτευξης του γκολ. Το θετικό είναι πως δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μπορεί να μην σκόραρε σε Αίγιο και Αιγίνιο (δεν έπαιξε), αλλά έχει βρει ήδη τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα φιλικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιεί στη συγκεκριμένη θέση δύο πλάγιους επιθετικούς. Τόσο ο Γιάννης Πασάς, όσο και ο Πασχάλης Κάσσος (χθες) έχουν παίξει στην κορυφή της επίθεσης, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία και πως μπορούν να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Εφόσον παραστεί ανάγκη, δεν αποκλείεται ένας εκ των δύο να χρησιμοποιηθεί είτε στο πλευρό του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, είτε αντικαθιστώντας τον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button