Μπάσκετ

Μπένσον: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον Άρη, μου είπε τα καλύτερα ο Όκαρο”

Ο Κιθ Μπένσον ετοιμάζεται για το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχεται, γιατί ο Οκάρο Γουάιτ, με τον οποίο υπήρξαν πέρσι συμπαίκτες στη D-League, του είπε τα καλύτερα!

Η συνέντευξη του Αμερικανού σέντερ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης: 

Ο Keith Benson ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί τη Δευτέρα (2/10) στην προετοιμασία του ΑΡΗ, 48 ώρες πριν τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (4/10). Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο Αμερικανός σέντερ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα αποτελέσει μέλος μιας ομάδας με την ιστορία και τον κόσμο των κίτρινων, από τον οποίο πήρε μια πρώτη γεύση μέσω διαδικτύου ενώ υπογράμμισε ότι ο Okaro White του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος παίκτης ανέφερε:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον ΑΡΗ. Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου σαν το ελληνικό αλλά και στο Champions League που είναι επίσης μια απαιτητική και υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Ο Benson ήταν συμπαίκτης για ένα μέρος της περυσινής σεζόν στους Sioux Falls Skyforce, στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ (D-League) με τον Okaro White (στη συνέχεια επιλέχθηκε στο ρόστερ των Miami Heat) που του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ.

Μου είχε πει τα καλύτερα για την εμπειρία του στον ΑΡΗ. Έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη.

Μόλις επισημοποιήθηκε η συμφωνία του με τους κίτρινους, ο απόφοιτος του Oakland περιηγήθηκε στο internet και πήρε μια πρώτη γεύση απ’ αυτό που θα συναντήσει στο “Nick Galis Hall”.

Είδα στο youtube κάποια παιχνίδια της ομάδας και διαπίστωσα πως εκτός από μεγάλη παράδοση, διαθέτει ενθουσιώδεις φιλάθλους που δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια της ομάδας.

Σκιαγραφώντας το αγωνιστικό του προφίλ υπογράμμισε:

Είμαι ένας παίκτης που μπορώ να παίξω καλή άμυνα, να σκοράρω στο high post και να σουτάρω και από μέση και μακρινή απόσταση. Προσπαθώ να κάνω κάθε φορά ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει.

Εφόσον χρειαστεί είναι έτοιμος να παίξει ηγετικό ρόλο στη νέα του ομάδα:

Αν μου ζητηθεί μπορώ να ηγηθώ της ομάδας. Έχω την εμπειρία να το κάνω.

Η προϋπηρεσία του σε τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ιταλία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Εσθονία), όπως τόνισε, θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στα καινούργια δεδομένα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ευρώπη κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Με ενημέρωσε ο ατζέντης μου ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, το πρώτο επίσημο της νέας σεζόν και θα έχω τη δυνατότητα να μάθω περισσότερα γι’ αυτό όταν θα φτάσω στην Ελλάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button