Ποδόσφαιρο

Πετράκης (κόουτς Κισσαμικού): “Ο Άρης βαδίζει στα δεδομένα που θέλει η κατηγορία, δεν είναι τυχαίο το 5 στα 5”

Ο προπονητής του Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, μίλησε στο Yellow Radio για τον αγώνα με τον Άρη, την ερχόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό X-PRESS” με τον Γιώργο Τότσικα:

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό:

Είχαμε πολύ υψηλό κίνητρο. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε απόλυτα έτοιμος, ένα ανοιχτό παιχνίδι και φανήκαμε καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, αλλά και να δεχθούμε. Ένα καλό ματς γενικά.

Για τον φετινό Κισσαμικό:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα. Σίγουρα, σε κάθε ματς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Γι αυτό και είμαστε καλά στο πρωτάθλημα.

Για το ματς με τον Άρη:

Παίζουμε αν όχι με την καλύτερη, μία μία από τις καλύτερες στην κατηγορία. Ο Άρης είναι ιστορική ομάδα, αυτό το κάνει αρκετά δύσκολο. Δεν θα έρθουμε να πετάξουμε λευκή πετσέτα. Με κάθε αντίπαλο.

Για το απόλυτο του Άρη:

Για μένα μόνο τυχαίο δεν είναι το πέντε στα πέντε. Η ομάδα βαδίζει στα δεδομένα που θέλει η κατηγορία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους υπάρχουν στην ομάδα, σε όλα τα πόστα. Αν συνεχίσουν έτσι στο τέλος του δρόμου, θα μπορέσουν να επιστρέψουν εκεί που ανήκει σαν ομάδα.

Για τον κόσμο του Άρη:

Κάθε μεγάλη ομάδα έχει τον κόσμο της, έτσι και ο Άρης. Αυτό είναι και καλό και κακό. Καλό γιατί την βοηθάει, της δίνει ενέργεια και είναι ένα σημαντικό, από την άλλη όμως αυξάνει και την πίεση προς τους παίκτες και γι αυτό χρειάζεται σωστή διαχείριση.

Για τον Ντάγκρα που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη:

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, σε νεαρή ηλικία, μπορεί το βήμα παραπάνω από εδώ και πέρα.

Για τους δανεικούς στην ομάδα:

Εχουμε παίκτες και από τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, γενικά ένα νεανικό σύνολο.

Για τον πατέρα του και προπονητή, Γιάννη Πετράκη:

Ναι είναι αλήθεια ότι μου κόλλησε το ‘μικρόβιο’, όπως λέγεται. Tα βιώματα που παίρνουμε από το σπίτι μας, γίνονται έντονα και ήταν επόμενο να επηρεαστώ. Ήταν κάτι που αγαπούσα, έτσι κι αλλιώς. Αγωνίστηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες. Μετά θέλησα να ασχοληθώ με την προπονητική. Συμβουλή του, ήταν η αγάπη και η σκληρή δουλειά.

Για το αν μίλησε με τον πατέρα του μετά τον αγώνα Άρης-ΠΑΣ κι αν του έδωσε συμβουλές:

Μιλάμε συνέχεια, εννοείται… Μιλήσαμε και μετά τον αγώνα κυπέλλου. Αυτά που είπε για τον Άρη μιλάνε από μόνα τους. Στη σύγχρονη εποχή δεν χρειάζονται συμβουλές, δεν υπάρχουν μυστικά. Όλα είναι πλέον ανοιχτά και ξέρουν οι ομάδες τους αντιπάλους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button