Γενικά

Παραδοσιακό άναμμα των φώτων στην Πλατεία Αριστοτέλους με συναυλίες από τους Trio Musikanti και τους Onirama

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα γιορτάσει φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις.

Η έναρξη θα γίνει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου30/11/17, με το άναμμα των φώτων και του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα στολίσει την πλατεία Αριστοτέλους. Για ένα ολόκληρο μήνα, η έντονα φωταγωγημένη πόλη, θα γιορτάσει με μουσικές εκδηλώσεις, παιδικά εργαστήρια, το σπιτάκι του Αη Βασίλη, ενώ θα στηθεί για μικρούς και μεγάλους, το διαδραστικό θεματικό πάρκο «Η εποχή των Παγετώνων».

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 20.00, στη σκηνή της πλατείας Αριστοτέλους, θα ανεβεί το Trio Musikanti. Το τρίο βιρτουόζων μουσικών, ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι, ο Θάνος Γκιουλετζής στο βιολί και ο Αχιλλέας Σοφούδης στο πιάνο και στα φωνητικά , θα στήσουν μια μοναδική ζωντανή γιορτή επί σκηνής.

Κάθε εμφάνισή τους είναι μοναδική, καθώς δεν ακολουθούν ποτέ το ίδιο πρόγραμμα. Ο κόσμος και ο χώρος είναι αυτά που υπαγορεύουν τη διάθεση και ξετυλίγουν τις μελωδίες και τις συγχορδίες. Σε κάθε εμφάνισή τους εμπλέκουν το solo μπουζούκι, και την κλασσική μουσική με το βιολί, στήνοντας ένα μοναδικό σκηνικό, που συνδυάζει τη συναυλία με τη μπουάτ και ο κόσμος γίνεται το τέταρτο μέλος της παρέας χορεύοντας και τραγουδώντας.

Το Trio Mousikanti θα μας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια περνώντας με ένα τρόπο μαγικό από το ethnic στο swing, από την κλασσική σε gypsy ρυθμούς, από το tango σε γνωστά soundtracks και από το latin σε παραδοσιακά τραγούδια. Και φυσικά όλα αυτά με βάση το καλό ελληνικό τραγούδι.

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Onirama. Με τη γνωστή ζωντάνια και ένταση θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τα παλιά αλλά και νέες επιτυχίες τους. Θα μεταλαμπαδεύσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης στο κοινό αλλά και στους πολλούς τουρίστες, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ένα ξέφρενο πάρτυ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button