Ποδόσφαιρο

Παύλος Λάσκαρης: “Ξεκάθαρο φαβορί για άνοδο ο Άρης”

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος της Βέροιας Πάυλος Λάσκαρης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 fm και στην εκπομπή Yellow News και μίλησε για το χθεσινό φιλικό του Άρη και της Βέροιας  στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και για την εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε στον Δημήτρη Οσσανλή και στον Χρήστο Γκάλη:

Για το αν είδε διαφορά στον Άρη εχθές σε σχέση με το φιλικό στα 3-5 Πηγάδια είπε:

Ήμασταν διαφορετική ομάδα σε σχέση με τότε, προερχόμασταν και από ένα ματς κυπέλλου που έγινε την Τετάρτη και αγωνιστήκαμε με πολλούς αναπληρωματικούς. Αλλά το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Άρη ήταν πιο έτοιμη σε σχέση με τότε. Βέβαια βοήθησε και το γήπεδο πάρα πολύ στο να παιχτεί καλό και ανοικτό ποδόσφαιρο γιατί τότε είχαμε αγωνιστεί σε πολύ μικρό γήπεδο. Ο Άρης όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται όλο και πιο πολύ. Μεγάλες διαφορές σε σχέση με τότε δεν είδα είναι η αλήθεια, είμαστε και εμείς πολύ καλή ομάδα αλλά υστερούμε σε εμπειρία και ποιότητα σε σχέση με τον Άρη.

Για το αν είδε μεγαλύτερη βελτίωση στην άμυνα, στο κέντρο η στην επίθεση είπε:

Ήταν πολύ καλύτερος στην επιθετική λειτουργία σε σχέση με τότε.

Στο αν πιστεύει ότι ο Άρης είναι το μεγαλύτερο φαβορί για άνοδο απάντησε:

Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό ο Άρης υπερτερεί σε ποιότητα αλλά δεν έχω δει τον Ό.Φ.Η τον Απόλλων Πόντου και τα Τρίκαλα που είναι φαινομενικά οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο για να έχω μια ξεκάθαρη εικόνα αλλά σε γενικές γραμμές ναι ο Άρης είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο.

Για την ομάδα της Βέροια όπου και αγωνίζεται είπε:

Οι δικός μας στόχος δεν είναι μόνο να παραμείνουμε στην κατηγορία, έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ, κάποιοι υστερούν σε εμπειρία, κάποιοι δεν έχουν εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες αλλά γίνεται μια πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι οι στόχοι όλων των παιδιών είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε.

Για το αν θεωρεί ατυχία το γεγονός ότι αποκλειστήκανε από τον Αιγινιακό είπε:

Κοιτάξτε στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν μόνο 11 παίκτες, δεν περιμέναμε να πάρει κάποια παράταση αυτό το παιχνίδι, μόλις είχαμε τελειώσει και την προετοιμασία στα 3-5 πηγάδια, ήμασταν πάρα πολύ επιβαρυμένοι από τις διπλές προπονήσεις και έτσι το πρώτο παιχνίδι με τον Αιγινιακό ήταν κάπως αιφνιδιαστικό, στο δεύτερο ήμασταν σαφώς καλύτεροι.

Στο ποιος παίκτης του Άρη θεωρεί ότι είχε την καλύτερη απόδοση εχθές είπε:

Όλα τα παιδιά παίξανε πάρα πολύ καλά και υπήρχαν και κάποιοι που στο πρώτο παιχνίδι δεν είχαν αγωνιστεί, λίγο παραπάνω ξεχώρισα τον Νίκιτς ήταν πάρα πολύ καλός εχθές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button