Ποδόσφαιρο

Παυλίδης: “Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν μας συμπεριφέρονται σαν μεγάλη ομάδα, όπως αρμόζει στον Άρη”

Ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, τονίζοντας πως η ομάδα που είναι καλά δουλεμένη δεν θα πρέπει να αισθάνεται πίεση, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι να δείχνει όλο και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Αρχικά είπε:

Ο Εργοτέλης είναι πολύ καλή ομάδα με πλάνο στο παιχνίδι της. Θα είναι δύσκολο ματς για εμάς. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Άρη. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτές τις μέρες και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Και στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν είχαμε την απόλυτη υπεροχή. Ειδικά σε αυτό με την Καλλιθέα, παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε, αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι στα τελειώματα των φάσεων πιστεύω. Θα το διορθώσουμε αυτό και θα βελτιωθούμε.

Αν οι δύο σερί ισοπαλίες τους έχουν μεταφέρει ένα άγχος:

Όταν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος δεν πρέπει να έχεις πίεση και άγχος, αλλά να παρουσιάζεσαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από την διαιτησία η ομάδα:

Η διαιτησία είναι κάτι το οποίο δεν απασχολεί εμάς. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν μας συμπεριφέρονται σαν μεγάλη ομάδα, όπως αρμόζει στον Άρη. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας και είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Για το γεγονός ότι οι άδικες αποφάσεις εις βάρος της ομάδας, είναι περισσότερες στα τελευταία ματς:

Από πέρσι είναι αυτό το φαινόμενο με την διαιτησία. Οι αρμόδιοι θα κοιτάξουν να το λύσουν αυτό. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίζουμε τα ματς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε. Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να μην φοβούνται τίποτα. Το πάθος και η θέληση που έχουμε φέτος, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για την επόμενη τετράδα αγώνων, που θα κρίνει ουσιαστικά την άνοδο:

Αυτά τα παιχνίδια θα κρίνουν σίγουρα την άνοδο, αλλά δεν κοιτάμε το μέλλον, κοιτάμε το τώρα. Προέχει το ματς με τον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα, κάθε νίκη είναι σημαντική.

Για την προσωπική του απόδοση:

Έχω να δώσω ακόμη περισσότερα. Τώρα αρχίζω και παίρνω θέση βασικού, συνεχίζω την δουλειά και θέλω να δικαιώνω σε κάθε ματς το προπονητή και τον εαυτό μου.

Τι έχει πει στους συμπαίκτες του σαν αρχηγός:

Εγώ σαν αρχηγός πρέπει να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Είπαμε μετά την ισοπαλία στην Καλλιθέα στ’ αποδυτήρια, να βγάζουμε πάθος και ψυχή και μέσα από την δουλειά να βελτιωνόμαστε.

Για την ήττα της Παναχαϊκής εχθές, που την κράτησε σε απόσταση 7 βαθμών:

Σίγουρα βοηθάει, αλλά στόχος είναι να βγούμε σαν πρωταθλητές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button