Μπάσκετ

Επίσημα η Αστυνομία ζήτησε την αναβολή του ντέρμπι

Με έγγραφο της η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ζητάει την αναβολή της διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ, Άρης-ΠΑΟΚ.

Στο έγγραφο της προς την διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ), υποστηρίζει ότι δεν διαθέτει τις επαρκείς δυνάμεις για να καλύψει επαρκώς το συλλαλητήριο οπαδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ασφαλή προσέλευση του κόσμου του Άρη προς το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον, τα μέτρα τάξης του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ αλλά και να συνδράμει εφ’ όσων χρειαστεί σε συλλαλητήριο που είναι να διεξαχθεί στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής.

Η ΚΑΕ Άρης από εχθές αργά το βράδυ είναι σε ανοικτή επικοινωνία, τόσο με την διοίκηση του ΕΣΑΚΕ όσο και με την αστυνομική διεύθυνση προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, χωρίς να χρειαστεί η αναβολή προγραμματισμένου αγώνα.

Στην χθεσινή (08/03) σύσκεψη μέτρων τάξης για τις ανάγκες του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ, στο γραφείο του αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο του αγώνα με φιλάθλους και συγχρόνως της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου οπαδών στο κέντρο της πόλης. Ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής  ξεκαθάρισε τόσο στον εκπρόσωπο της διοργανώτριας αρχής όσο και στους εκπροσώπους των ομάδων ότι καταρτίσει σχέδιο και έχει όλες τις απαραίτητες δυνάμεις και για αυτό το ενδεχόμενο.

Ωστόσο ώρες μετά η αστυνομία αυτοδιαψεύστηκε υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ο Άρης εκφράζει την απορία τόσο στην αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης όσο και στην διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ), πως είναι δυνατόν να συζητάνε την αναβολή επίσημου, προγραμματισμένου αγώνα για να διεξαχθούν συλλαλητήρια οπαδών σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button