Ποδόσφαιρο

Πασάς: «Δεν χάνω ματς του Άρη, έχει ποιότητα στο ρόστερ και κυριαρχεί στο γήπεδο»

Ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του Άρη σε δύσκολα χρόνια, ο Γιάννης Πασάς, μίλησε με μεγάλη αγάπη για την πρώην ομάδα του, για το γεγονός ότι βλέπει κάθε φορά τα ματς των «κίτρινων» αλλά και για τη συνολική εικόνα της ομάδας του Ένινγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press»:

Για το πάθος που είχε όταν ήταν στον Άρη:

«Ναι ισχύει αλλά και τώρα υπάρχει πάθος από τους παίκτες της ομάδας, αυτή είναι η πραγματικότητα. Υπάρχει και «μέταλλο». Παρακολουθώ όλα τα ματς. Όταν έχουμε ματς με τη Βέροια τότε βλέπω αργότερα τα στιγμιότυπα».

Για την περίοδό του στην ομάδα:

«Πολύ καλές αναμνήσεις. Ήταν από τα καλύτερα μου χρόνια ως ποδοσφαιριστής. Το μάτι μας «γυάλιζε» γιατί ξέραμε ότι ήταν ένα από τα βασικά πράγματα που έπρεπε να έχουμε για να ανεβούμε κατηγορία. Πρέπει να το έχεις αυτό το στοιχείο. Τα είπαμε από την αρχή. Είχαμε πει ότι αν είμαστε μια «γροθιά» θα τα καταφέρουμε. Είχαμε καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια, καλό προπονητή. Βοήθησαν όλα αυτά, όπως και ο Παύλος (σ.σ. Μυροφορίδης) αλλά και ο πρόεδρος. Με μερικά από τα παιδιά μιλάω ακόμα».

Για την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα:

«Σίγουρα ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα και οι απαιτήσεις του είναι τεράστιες. Πρέπει να μπαίνει κάθε Κυριακή να κερδίζει. Το ότι έχασε βαθμούς στην αρχή εμένα δεν μου λέει κάτι. Η ποιότητα, η θέληση και κόσμος θα βοηθήσουν για τη συνέχεια. Το προχθεσινό στη Ξάνθη ήταν ένα πολύ καλό «βήμα».

Για τη σημαντικότητα μερικών παιχνιδιών που τα δίνεις όλα:

«Εννοείται. Αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, πήραν και ψυχολογική αλλά και βαθμολογική «ανάσα». Ο κόσμος θα βοηθήσει σίγουρα».

Τι του αρέσει στον φετινό Άρη:

«Η κυριαρχία που έχει στο γήπεδο και η ποιότητα του ρόστερ. Στα εντός και στα εκτός ο κόσμος βοηθάει πολύ».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Πρέπει να κερδίσει ώστε να έχει αντίκτυπο η νίκη στη Ξάνθη. Είδαμε όμως πέρυσι το αποτέλεσμα «στράβωσε». Έγιναν περίεργα πράγματα, όπως η αποβολή του Κουέστα. Πρέπει να δουν σοβαρά το παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός δεν τα παρατάει εύκολα και με τον νέο προπονητή ανέβηκαν ψυχολογικά».

Για την ομάδα του Αγρινίου που έπαιξε έξι χρόνια:

«Είναι μια καλή ομάδα, μεγάλη επαρχιακή και ιστορική ομάδα. Έχει και ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω ο προπονητής θα οργανώσει καλύτερα την ομάδα, τον είχα στη θητεία μου τον Χάβο. Θα βοηθήσει την ομάδα».

Για τον Ένινγκ:

«Είναι στοίχημα πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί. Θεωρώ ότι είναι ένας καλό προπονητής. Θα μπορέσει να τα βγάλει εις πέρας σε μια μεγάλη ομάδα».

Για το ρόλο του Χαριστέα:

«Είναι μία τεράστια προσωπικότητα. Ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ την ομάδα. Στον Παναιτωλικό ήμασταν συμπαίκτες έναν χρόνο. Στον Άρη στέκεται δίπλα στην ομάδα, γιατί την αγαπάει. Βοηθάει πάρα πολύ. Κάθε μέρα είχαμε κάτι να πάρουμε από τον Άγγελο».

Για το αν θα ήθελε να παίζει με τη φανέλα του Άρη σε Ευρωπαϊκό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Εννοείται, ναι. Ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο;»

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στη Βέροια:

«Γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Όλα γίνονται όπως πρέπει. Έχουμε καλό υλικό και πολύ καλό προπονητικό τιμ που είναι πάντα δίπλα μας. Ο Θεοδωσιάδης είναι προπονητής. Η οικογένεια Μπίκα είναι στη διοίκηση και είναι πάντα δίπλα μας. Έρχεται και ο κόσμος στο γήπεδο. Ο στόχος μας είναι η άνοδος».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button