Μπάσκετ

Άρης – Γκάλης και στην Μογγολία!

Το φαινόμενο Άρης – Γκάλης είχε και εξακολουθεί να έχει παγκόσμιο αντίκτυπο και επιδράει ακόμα και σε χώρες μακριά από την Ευρώπη!

Συγκεκριμένα στην Μογγολία, όπως έγινε γνωστό ένα γεγονός που εξιστόρησε στον Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή All Around ο γνωστός φίλος του Άρη από την Ξάνθη, Πόλυς Φωτιάδης, ο οποίος δίνει το παρών σε αγώνες τόσο της αγαπημένης του ομάδας, όσο και της Εθνικής.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στους αγώνες της Εθνικής μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και έδωσε το «παρών» και στον τελικό, κρατώντας, όπως πάντα, τη σημαία του Άρη.

«Είχα μαζί μου και την ελληνική σημαία αλλά και εκείνη του Άρη. Δίπλα μου έτυχε να κάθεται ένας άνθρωπος από την ομοσπονδία της Μογγολίας. Μόλις είδε την σημαία του Άρη είπε κατευθείαν “Νίκος Γκάλης” και χαμογέλασε! Ήταν κάτι που δεν το περίμενα!» ανέφερε ο Ξανθιώτης φίλος του Άρη και συμπλήρωσε:

«Σε αγώνες της Εθνικής πάντα φοράω την μπλούζα με τον γκάνγκστερ (σ.σ. Νίκος Γκάλης). Δέχομαι ας το πούμε κάποιο bullying επειδή έχω μαζί μου διακριτικά του Άρη, όμως δείχνω τον Γκάλη και τους λέω: “Χωρίς αυτόν δε θα ήσασταν εδώ”».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button