Διεθνή

Παρατηρητής UEFA: “Είμαι κοινωνός και υποστηρίζω αυτό που έγραφε στο πανό”

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχουν αποδείξει ότι δεν νοιάζονται και πολύ για τις τιμωρίες της UEFA που είναι αυστηρή σε μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο και για ακόμα μία φορά έκαναν αυτό που είχαν σχεδιάσει. 

Στο ματς με την Τότεναμ στο «ΓΣΠ», έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την επιστροφή των Mαρμάρων του Παρθενώνα εκεί που ανήκουν, στην Ελλάδα.

Το πανό έγραφε «Φέρτε πίσω τα Mάρμαρα» και σίγουρα με βάση τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA θα μπορούσε να οδηγήσει σε καμπάνα. Όπως αποκάλυψε όμως ο διευθυντής επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο Γάλλος παρατηρητής δεν έγραψε κάτι στην έκθεση του.

Μάλιστα, φάνηκε να συμφωνεί με το μήνυμα, το οποίο δεν θεώρησε πολιτικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιόφωνο στην Κύπρο ο Νεκτάριος Πετεβίνος

«Χθες ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έδωσε ένα πάρα πολύ δυνατό μάθημα οπαδικού, φίλαθλης υποστήριξης και εθνικής συνείδησης. Δεν ήταν μόνο ότι έγινε στο τέλος του αγώνα. Εγώ από την υπόσταση της επαγγελματικής μου ιδιότητας δεν θυμάμαι να έζησα κάτι παρόμοιο. Εγώ μετέφερα τον Δώνη και τον Αγγελίνα 50 λεπτά έξω για να χαιρετήσουν τον κόσμο.

Ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ ήταν Γάλλος και η απάντηση του ήταν η εξής: «Δεν ξέρω τι θα έκανε κάποιος άλλος, εγώ δεν θα γράψω οτιδήποτε που να έχει πολιτικό περιεχόμενο. Είμαι κοινωνός και υποστηρίζω αυτό που έγραφε στο πανό». Όταν σου λέει κάτι τέτοιο, νιώθεις και περήφανος».

Για το αίτημα της Ομόνοιας για άμεση εφαρμογή των συστημάτων «Επαναληπτικής Προβολής (VAR)» και «Goal Line Technology:«Είμαστε υπέρ του VAR. Είναι κάτι που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη. Το είχαμε στο παιχνίδι με την Ρεάλ και εφαρμόστηκε στην ευκαιρία του Ρονάλντο που θα μπορούσε να μετρήσει γκολ εις βάρος μας. Όμως κάτι τέτοιο κοστίζει, δεν ξέρω αν είναι σε θέση αρκετές ομάδες να το εφαρμόσουν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button