Διεθνή

Η Ρεάλ με “σούπερ” Κριστιάνο έδειξε γιατί είναι η “Βασίλισσα” της Ευρώπης (Video)

Κριστιάνο και Μπέιλ έστησαν ματσάρα και η Ρεάλ έκανε τεράστιο πέρασμα 1-3 από την Ντόρτμουντ, όπου δεν είχε νικήσει ποτέ. Ο Κέιν χτύπησε με χατ τρικ στην Κύπρο και η Τότεναμ με το 0-3 στον ΑΠΟΕΛ.

Εκεί μέσα έβρισκε τον μπελά της. Σε έξι επισκέψεις είχε μετρήσει τρεις ήττες και άλλες τόσες ισοπαλίες, για να μην πούμε ότι όποτε οι δυο τους πέφτουν μαζί σε όμιλο, η Ρεάλ τερματίζει 2η. Αυτή τη φορά όμως οι Μαδριλένοι πέρασαν με το θριαμβευτικό 1-3 και άφησαν την Ντόρτμουντ χωρίς βαθμό. Η κάτοχος του τροπαίου έκανε εξαιρετική εμφάνιση σε ένα ξεκάθαρα ανοικτό παιχνίδι, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω διαρκώς, κάτι που τελικά ευνόησε τους Κριστιάνο και Μπέιλ.

Πρώτα νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μπούρκι ο Καρβαχάλ (10′), αλλά στο 13′ η φιλοξενούμενη ευνοήθηκε διαιτητικά, καθώς δεν δόθηκε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Σέρχιο Ράμος πάνω στη γραμμή. Στο επόμενο πεντάλεπτο θα χτυπούσε ο Μπέιλ με υπέροχο μονοκόμματο σε συστημένη του Καρβαχάλ. Η Ντόρτμουντ προσπάθησε να ανέβει, αλλά δεν είχε καλά τελειώματα. Στο 50′ έκανε το 0-2 ο Κριστιάνο στην κίνηση από παράλληλη του Μπέιλ.

Στο 54′ μείωσαν οι γηπεδούχοι με προβολή του Ομπαμεγιάνγκ και το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο έντονο. Πιο ουσιαστική όμως συνέχισε να είναι η Ρεάλ. Ο Μπούρκι με σούπερ επέμβαση σταμάτησε τον Ισκο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο ξερό του Ρονάλντο (79′), ο οποίος έφτασε τα 109 γκολ στο Champions League, με τα 25 να τα έχει βάλει σε 21 αγώνες κόντρα σε Γερμανούς (23%). Κάπως έτσι η Ρεάλ έκανε εμφατικά το 2×2 και συνεχίζει το αήττητο σερί στη φάση των ομίλων (29 αγώνες) που είχε ξεκινήσει έπειτα από ήττα εκεί μέσα τον Οκτώβριο του 2012.

Ντόρτμουντ (Πέτερ Μποσζ): Μπούρκι, Τοπράκ, Παπασταθόπουλος, Τόλιαν (60′ Νταούντ), Πίστσεκ, Σαχίν (60′ Βάιγκλ, Κάστρο, Γκέτσε (76′ Πούλισιτς), Γιαρμολένκο, Φίλιπ, Ομπαμεγιάνγκ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Χεσούς Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ (86′ Λούκας Βάθκεθ), Ισκο (76′ Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button