Ερασιτέχνης

Παράσταση μέσα στην βροχή και ένα ακόμη πανελλήνιο για τον Ζαχαριάδη

Μετά από ένα…σύντομο διάλειμμα ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης επιστρέφει στα ρεκόρ! Κατάφερε εν μέσω βροχόπτοσης να καταρρίψει Πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων που κρατούσε από το 2004!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ ΖΑΧΑΡΙΆΔΗ, ΚΑΙ ΈΝΑ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΡΕΚΌΡ ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΠΑΡΕΛΘΌΝ….!!

Μέσα σε μια έντονα βροχερή ατμόσφαιρα στο εθνικό κολυμβητήριο και κατά τη διάρκεια της θερινής ημερίδας ορίων, ο αθλητης του ΆΡΗ, μετά τα πανελλήνια ρεκόρ σε 100-200 Πεταλούδα 25αρας και 50αρας πισινας, την πρόκριση του για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα OPEN WATER και την κλήση του στην εθνική ομάδα ως ο νεαρότερος Ηλικιακά αθλητης, κατάφερε να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ παμπαιδων α στα 800 μέτρα ελεύθερο, που κρατούσε από το μακρινό 2004!! Με το εξαιρετικό 8.35.31, πιστοποιήσε την εξαιρετική του κατάσταση ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών γυναικών, και φυσικά του πανευρωπαϊκου πρωταθλήματος!! Πολλάσυγχαρητήρια!!!!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button