Ποδόσφαιρο

Παράπονα ο Χιμένεθ για τον Λετονό διαιτητή: «Δεν μας άφησε να παίξουμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Το δικό του έργο συνέχισε να βλέπει ο Μανόλο Χιμένεθ και μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας πως ο Λετονός διαιτητής Τρειμάνις δεν άφησε την ΑΕΚ να… παίξει στο δεύτερο ημίχρονο.

Για ένα ακόμη ματς στο ΟΑΚΑ η “Ένωση” δεν κατάφερε να κερδίσει τους “κιτρινόμαυρους” παραμένοντας στην τέταρτη θέση κάτω από τον Άρη.

Οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στην κάμερα της Nova:

«Παίξαμε καλά μέχρι να μας…εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ο Αρης έχει καλή ομάδα, αλλά δεν μάς άφησε ο διαιτητής να παίξουμε. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και κάποιοι εκτός του συλλόγου, δεν ήθελαν να δουν συγκεκριμένα πράγματα και καταστάσεις. Η προσπάθεια των παικτών ήταν μεγάλη και πρέπει να την αξιολογήσουμε ανάλογα. Δεν σκέφτομαι καθόλου αν σε έναν μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας, όπως με ρωτήσατε…».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button