Ποδόσφαιρο

Ροζ: «Ήμασταν ομάδα, μια πολύ καλή ομάδα, μια οικογένεια και έτσι λειτουργούμε!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για όλη την ομάδα αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλε φέτος ο Άρης προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, ο Λίντσεϊ Ροζ δηλώνοντας πως πλέον πρόκειται για … οικογένεια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου αμυντικού των “κιτρινόμαυρων” στην κάμερα της Nova:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η Ευρώπη και τερματίσαμε τρίτοι Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τελειώσαμε την χρονιά τρίτοι, εδώ στην Αθήνα, κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.”

Για την εντύπωση που του αφήνει η σεζόν σχολίασε πως “ήμασταν ομάδα. Μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε οικογένεια και παλεύουμε μαζί, από την αρχή ως το τέλος. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε οικογένεια και λειτουργούμε έτσι!”.

Για το ποια ήταν η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή της σεζόν:

“Η χειρότερη στιγμή ήταν η ήττα από τον ΠΑΟΚ την τελευταία φορά γιατί απογοητευτήκαμε επειδή αξίζαμε περισσότερα. Όπως επίσης, και το παιχνίδι με την Κοβαλίβκα. Ήταν στόχος μας η Ευρώπη και τον χάσαμε στην αρχή. Έπειτα, αλλάξαμε προπονητή και ήρθε ένας νέος. Έχτισε κάτι γύρω μας και πήραμε αρκετούς πόντους. Πολεμήσαμε όλοι μαζί. Παίξαμε ποδόσφαιρο, μας έδωσε ταυτότητα. Η καλύτερη ήταν σήμερα, που τελειώσαμε τη σεζόν στην 3η θέση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button