Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Ιδανικός για να οργανώσει ο Ερέρα! Το στιλ του κουμπώνει σε μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης»

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το φιλικό στην Πάτρα ανάμεσα στην Εθνική του 2004 και την αντίστοιχη της Ισπανίας είπε:

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για καλό σκοπό. Έχουμε οργανωθεί οι παίκτες του 2004 και διοργανώνουμε διάφορα events για καλό σκοπό. Το πάθος δεν φεύγει από πάνω μας.

Για τα μελλοντικά του σχέδια είπε:

Εγώ τελείωσα πριν ένα χρόνο το ποδόσφαιρο. Ψάχνω το δεύτερο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να είμαι κοντά στο ποδόσφαιρο, κοντά στις ομάδες. Για τεχνικός διευθυντής παρακολουθώ ένα πρόγραμμα της UEFA που είναι πάνω σε αυτό γιατί λείπει πολύ η οργάνωση. Αυτή τη στιγμή μαθαίνω πως λειτουργεί ένας τεχνικός διευθυντής. Σίγουρα θα ξεκινήσω από κάπου για να αποκτήσω κάποιες εμπειρίες.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Ο Πάκο Ερέρα είναι ιδανικός για να οργανώσει μία ομάδα. Στην Θέλτα Βίγο είχα δύο χρονιές τον Πάκο Ερέρα αλλά δεν με έβαζε να παίζω πολύ. Τον εκτιμώ όμως σαν προπονητή γιατί μαζί του πέρασα πολύ καλά στις προπονήσεις και ήταν κάτι ευχάριστο. Ήταν προπόνηση με μπάλα, κάθε προπόνηση ήταν διαφορετική, κάθε εβδομάδα έβαζε άλλα θέματα. Σίγουρα οι παίκτες του Άρη θα ευχαριστιούνται την προπόνηση και θα διασκεδάζουν. Μαζί του είδα ζητήματα τεχνικής και συστήματος. Παραδείγματος χάρη δεν έπαιζε με φορ αλλά με δύο εξτρέμ και δύο σαν δεκάρια. Αυτό που δούλευε το έβγαζε η ομάδα στο γήπεδο.

Σίγουρα κουμπώνει σε μία ομάδα μεγάλη που θέλει να κερδίσει και θέλει το αποτέλεσμα όπως είναι ο Άρης και οι μεγάλες ομάδες. Είναι από την Βαρκελώνη, με τον Βαλβέρδε έχει πολύ καλές σχέσεις.

Για την πρόταση που είχε στο παρελθόν να έρθει στον Άρη είπε:

Είναι ένα γενικό θέμα. Το θέμα της ομάδας είναι η οργάνωση να έχει μια βιωσιμότητα το να πας κάπου και να είναι όλα εντάξει. Αυτό τότε δεν το είχε ο Άρης και τώρα ελπίζω να είναι τα πράγματα καλύτερα και να βοηθήσουν τον προπονητή, να έχει ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν σε διάφορα πόστα.

Για τον Άρη είπε:

Ο Ερέρα σίγουρα ταιριάζει με τον Άρη ο οποίος είχε και στο παρελθόν Ισπανούς και Λατίνους προπονητές. Από εκεί και πέρα η ομάδα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί ανέβηκε από την Β’ με ένα ρόστερ που πρέπει να βελτιωθεί για την Α’ εθνική. Ο κορμός πρέπει να κρατηθεί και να αναλύσει ο προπονητής ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι, να πάρει καινούριους παίκτες ώστε να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Είναι δύσκολο να πετύχει την πέμπτη θέση. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν γίνονται όλα από την μία στιγμή στην άλλη. Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί, να δείξει μία σταθερότητα και από εκεί και πέρα αν πάει καλά του χρόνου να κάνει κάποιες άλλες προσθήκες και η ομάδα να πάει καλύτερα. Αυτό είναι το λογικό. Η ομάδα καλό θα ήταν να κάνει κάποιες μεταγραφές με ξένους και Έλληνες ποδοσφαιριστές βάση του μπάτζετ.

Για το αν έχει επικοινωνία με τον Πάκο Ερέρα είπε:

Είχαμε μιλήσει όταν ήμουν 2 μήνες στην Ισπανία για την πρακτική μου στην Θέλτα. Πιστεύω ότι ανέλυσε καλά την κατάσταση στον Άρη και πήρε μία σίγουρη απόφαση.

Για την αποχή του Άρη από την Super League είπε:

Σίγουρα ήταν μεγάλη απώλεια από την Super League αλλά φέτος πιστεύω θα είναι ένα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα αλλά θα δούμε και πως θα εξελιχθεί όλο αυτό με την αναθεώρηση του πρωταθλήματος. Δεν έχω κάποια άποψη γιατί είναι δύσκολο αυτό που πάει να γίνει. Σίγουρα χρειαζόμαστε ομάδες και στην Α’ και στην Β’ εθνική οι οποίες θα είναι υγιείς.

Για το τι είναι αυτό που κρατάει από την καριέρα του και τι έχει μετανιώσει είπε:

Δεν μετανιώνω για τίποτα. Οι αποφάσεις που λέμε ότι ήταν λάθος τελικά ήταν για καλό γιατί μαθαίνεις πάρα πολλά.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button