Μπάσκετ

Επιστολή Άρη στην FIBA για το θέμα των διακανονισμών

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκεται η διοίκηση των κιτρινόμαυρων με την παγκόσμια ομοσπονδία ώστε να την ενημερώσει τόσο για τις διοικητικές αλλαγές όσο όσο και για τις προσπάθειες του νέου μεγαλομετόχου να πετύχει διακανονισμούς στις υποθέσεις που έχουν επιφέρει το απαγορευτικό των μεταγραφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κιτρινόμαυροι έστειλαν επιστολή στη FIBA για το θέμα των έξι υποθέσεων που έχουν τελεσιδικήσει στο διαιτητικό δικαστήριό της και είναι βέβαιο ότι θα ζητήσουν και τη δική της γνωμάτευση και συμβουλή στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν τις προτάσεις των διακανονισμών.

Η Διεθνής Ομοσπονδία έχει την πολιτική και τη βούληση να παίζει μεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε δύο πλευρές και να βοηθά στην εξεύρεση λύσης. Κάτι ανάλογο θα επιθυμούσε η ΚΑΕ να συμβεί και στην περίπτωση των έξι πιστωτών (Καββαδάς, Μαρμπλ, Μπάκνερ, Τζένκινς, Ντραγκίσεβιτς, Σανικίτζε) που έχουν δικαιωθεί στη προσφυγή τους για τα οφειλόμενα από την σεζόν 2016-17.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι οι διακανονισμοί θα επιτευχθούν, προφανώς μέσα και από διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, κάτι που εφόσον συμβεί, θα σημαίνει και άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button