Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ – Άρης: Ένα ντέρμπι που υπόσχεται επίθεση

Άρης και ΠΑΟΚ αναμετρούνται στην Τούμπα στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Superleague 1 και τα επίσημα στατιστικά της διοργανώτριας αρχής δείχνουν πως πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικές αρετές.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αρκετά ψηλά στις επιθετικές προσπάθειες που έχουν κάνει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τόλη Τερζή βρίσκεται στην 2η θέση (ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό) έχοντας κάνει 36 τελικές προσπάθειες στα πρώτα τρία παιχνίδια της φετινής Superleague 1. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 34 τελικές. Βέβαια, μεγάλο χάσμα εντοπίζεται στην κατηγορία μετουσίωσης των ευκαιριών αυτών σε γκολ (γκολ ανά τελικές προσπάθειες). Εκεί, ο Δικέφαλος βρίσκεται στην 3η θέση ενώ ο Άρης στην 10η.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Superleague, ο Άρης έχει μέσο όρο 12 τελικές ανά αγώνα ενώ ο ΠΑΟΚ 11 ενώ πετυχαίνει γκολ ανά 7 περίπου τελικές σε αντίθεση με το 5 του ΠΑΟΚ.

Τέλος, οι δύο ομάδες βρίσκονται στο Top3 της Superleague όσον αφορά τα γεμίσματα ενώ και οι δύο έχουν από τους χαμηλότερους μέσους όρους σε πάσες στην κατηγορία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button