Μπάσκετ

Παντελής Μπούτσκος: «Πολύ καλός σουτέρ ο Μπέλ, στοίχημα για το τεχνικό επιτελείο να είναι σε ετοιμότητα Μπέλ και Μπένσον με Π.Α.Ο.Κ»

Ο Παντελής Μπούτσκος πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη αλλά και του Π.Α.Ο.Κ, δίνοντας το παρών για 12 συνεχόμενα χρόνια στα ντέρμπυ Άρης-Π.Α.Ο.Κ, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «αθλητικό X-PRESS» και μίλησε για τον Γκάρυ Μπέλ αλλά και την επερχόμενη σύγκρουση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τις αναμνήσεις του από τον Άρη είπε:

Πραγματικά οι αναμνήσεις είναι σπουδαίες από το πέρασμα μου στον Άρη, είχε περάσει τότε το τοπ 16 της Ευρώπης από το Παλέ.

Για τον Μπελ είπε:

Ο Άρης έχει καταρχάς ένα πολύ καλό τεχνικό τιμ που παρακολούθησε εντατικά τον παίκτη πρώτα πριν τον επιλέξουν.

Ο Μπελ είναι ένας πολύ καλός σουτέρ, έχει πολύ το τρίποντο και σήμα κατατεθέν του είναι το off screen παιχνίδι, δηλαδή βγαίνοντας από τα screen και την ικανότητα του στο σουτ μπορεί να πληγώσει οποιονδήποτε. Όσον αφορά την άμυνα είναι επίσης ένας έντιμος αμυντικός. Στο κομμάτι της δημιουργίας, είναι αρκετά καλός,, και θα γίνει καλύτερος μέσα από την ομάδα του Άρη. Όσων αφορά τον χαρακτήρα του είναι απόλυτα πειθαρχημένος και ακούει πάντα τον προπονητή του.

Για το αν θα μπορέσουν ο Μπέλ και ο Μπένσον να είναι έτοιμοι με τον Π.Α.Ο.Κ είπε:

Το προπονητικό επιτελείο του Άρη έχει να αντιμετωπίσει ένα στοίχημα, πρέπει να καταφέρει να ετοιμάσει τον Μπέλ και τον Μπένσον μέσα σε 4-5 μέρες.

Για το πόσα χρόνια ζει τα ντέρμπυ Άρης-Π.Α.Ο.Κ είπε:

Για 12 χρόνια συνεχόμενα ζω τα παιχνίδια Άρης-Π.Α.Ο.Κ είτε από την μία πλευρά είτε από την άλλη. Θα μου λείψει αυτή η ηλεκτρική ατμόσφαιρα.

Για τον Άρη και τον Π.Α.Ο.Κ και το μεταξύ τους παιχνίδι που έρχεται είπε:

Ο Π.Α.Ο.Κ έχει κάνει πολύ καλή ανανέωση ρόστερ, έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα και φαίνεται να έχει βρει ήδη την χημεία του, ο Άρης θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά σε ένα ντέρμπυ όλα μπορούν να συμβούν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button