Ποδόσφαιρο

Αντωνιάδης: “Αν ο Άρης είναι αυτός που αντιμετωπίσαμε στο φιλικό θα είναι φαβορί”

Ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού, Παντελής Αντωνιάδης (αρχηγός της πρωταθλήτριας Κ17 του Άρη το 2012) μίλησε για το χθεσινό φιλικό, συνέκρινε τον Άρη τον περσινό με τον φετινό, αλλά και με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yello Radio 92,8:

«Είδα ότι η φετινή ομάδα έχει πάθος και δύναμη στο παιχνίδι της. Καμία σχέση με τον περσινό Άρη, αν και φιλικό θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερος. Εμεις δοκιμάσαμε ένα νέο σύστημα το οποίο δεν μας βγήκε στο ματς, το 3-5-2. Γι αυτό και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Στο β΄μέρος το ισορροπήσαμε κάπως. Αυτό που μου άρεσε στον Άρη, είναι πως ακόμα και με το σκορ στο 3-0 οι παίκτες του έβγαζαν πάθος. Κάτι που δεν είχαν πέρσι, γιατί τον αντιμετώπισα. Μας κέρδισε στο Αιγίνιο με ένα γκολ του Ανδρέα Τάτου και μετά δεν έκανε ουτε καν φάση».

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες της κατηγορίας: «Αν ο Άρης είναι αυτός που αντιμετωπίσαμε στο φιλικό θα είναι φαβορί. Παίξαμε και με την Καλαμαριά σε επίσημο ματς για το Κύπελλο και χάσαμε τσάμπα τη νίκη με ένα γκολ στο 85΄. Αν αυτή είναι η καλή Καλαμαριά, τότε ο Άρης μαζί της είναι η μέρα με τη νύχτα. Πολύ ανώτερος, αν και ακόμα είναι νωρίς να κρίνουμε».

Για το γήπεδο, αλλά και το παρελθόν του στον Άρη, είπε: «Δυστυχώς έτσι είναι τα γήπεδα στην κατηγορία. Δεν είναι όλα Χαριλάου. Η αγάπη μου για τον Άρη δεν κρύβεται. Έζησα και την απίστευτη εμπειρία της συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, υπήρχε και το πρωτάθλημα με την Κ17. Η καρδιά μου είναι εκεί, απλά η ζωή τα έφερε αλλιώς στην πορεία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button