Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπαίνει στο χειρουργείο Κουρμπέλης

Συνεχίζουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς για περίπου ένα μήνα θα χάσουν τον αρχηγό τους Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης 20.1 θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς.

Ο παίκτης των πρασίνων εδώ και περίπου έξι εβδομάδες ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, που “χτυπούσαν” μέχρι τον προσαγωγό του. Έσφιξε τα δόντια σε κάποια ματς για να αγωνιστεί, αλλά πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις είκοσι Δεκεμβρίου αποφασίστηκε να ακολουθήσει για να ξεπεράσει το πρόβλημα μία συντηρητική αγωγή με ειδικές θεραπείες .
Στη συνέχεια προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και πήγαν πίσω χρονικά οι θεραπείες , μέχρι να πάρει το «οκ» για να ξεκινήσει το ειδικό πρόγραμμα ξανά . Ωστόσο όταν, επανήλθε η ειδική, συντηρητική αγωγή δεν απέδωσε καρπούς, καθώς πρόκειται για υποτροπή σε προ επταετίας χειρουργείο του.
Κι έτσι ο εικοσιεπτάχρονος μέσος αποφάσισε μαζί με την ιατρική ομάδα του Παναθηναϊκού, να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου μια και καλή να αφήσει το όλο πρόβλημα πίσω του.
Θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση το πρωί της Τετάρτης 20.1 στο «Υγεία», όπου ο Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό κα για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός . Κάνοντας ακόμη πιο επιτακτική πλέον την ανάγκη ενίσχυσης το ρόστερ των πρασίνων με τη μεταγραφή ενός αμυντικού χαφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button