Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ερωτηματικά σε πρόσωπα και διάταξη

Ο Παναθηναϊκός θέλει την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague με τον Γιώργο Δώνη να πονοκεφαλιάζει αναφορικά με τα πρόσωπα της ενδεκάδας αλλά και τη διάταξη που θα χρησιμοποιήσει.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραμείνει το 4-3-3 με τους Διούδη κάτω από τα γκολποστ, Γιόχανσον και Ινσούα στα μπακ και δίδυμο τους Κολοβέτσιο και Πούγγουρα, αφού ο Νούνες απογοήτευσε στο ματς με τον ΟΦΗ.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Χρήστος Δώνης που έχει προβάδισμα απέναντι στον Νούνες ενώ πιο μπροστά του θα αγωνιστούν οι Ζαχίντ και Μπουζούκης. Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης θα βρίσκονται δίπλα στον Μακέντα. Ωστόσο, πολύ πιθανή είναι και η παρουσία του Κολοβού στο αρχικό σχήμα.

Αν ο Έλληνας προπονητής παρεκλίνει από το 4-3-3, θα χρησιμοποιήσει ένα εκ των 3-4-2-1 και 4-2-3-1. Όσον αφορά το πρώτο σχήμα, ο Νούνες θα επιστρατευτεί ως τρίτος κεντρικός αμυντικός με τους Μπουζούκη και Χατζηθεοδωρίδη πίσω από τον Μακέντα.

Αν χρησιμοποιήσει το δεύτερο σχήμα, ο Νούνες θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Δώνη με τον Μπουζούκη να περνάει στη δεξία πτέρυγα, όπου μπορεί να συγκλίνει ως αριστεροπόδαρος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button