Ποδόσφαιρο

Άρης: Οι σκέψεις για την ενδεκάδα, “όλα ανοιχτά” στην επίθεση

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναικό με τον Τόλη Τερζή να προσπαθεί να καταλήξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των Κιτρινόμαυρων θα παρατάξει την ομάδα με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τους Σούντγκρεν και Κόρχουτ στα μπακ και δίδυμο τους Ροζ και Βέλεθ, με τον τελευταίο να επανέρχεται πλήρως μετά τον τραυματισμό του.

Το δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Ματίγια και Σάσα, δεδομένου ότι ο Μπάσα έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ιντέγε θα βρεθεί πιθανότατα στην κορυφή και κάπου εκεί αρχίζουν τα διλήμματα για τον Τερζή, όσον αφορά τις 3 τελευταίες θέσεις.

Ο φορμαρισμένος Γιάννης Φετφατζίδης θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα όπως, πιθανότατα και ο Νικολά Ντιγκινί. Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι οι θέσεις στις οποίες θα αγωνιστούν καθώς και το ποιος θα είναι ο τρίτος της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ντάνιελ Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα και Ντάνιελ Λάρσον “μάχονται” για μία θέση.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο ο Ντιγκινί να ξεκινήσει στην κορυφή με τον Μαντσίνι σε ρόλου “10ριου” με τον Ιντέγε να μένει στον πάγκο αλλά και εκείνο που θέλει τον Γάλλο να μην ξεκινά στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, ο Τόλης Τερζής ψάχνει τον καλύτερο τρόπο να θωρακίσει τη δεξιά γραμμή της ομάδας, δεδομένου ότι θα βρεθεί απέναντι σε μια πολύ επιθετική αριστερή πλευρά των Πρασίνων με Ινσούα και Κολοβό, με τον πρώτο να αποτελεί ιδιαίτερο κίνδυνο με τα ανεβάσματα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button