Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Και τώρα ο Άρης»

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ο ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη.

Στο δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Και τώρα ο Άρης. Ήταν μια νίκη που η ομάδα χρειαζόταν για περισσότερους από έναν λόγους. Από τους καθαρά ουσιαστικούς που έχουν να κάνουν με τη βαθμολογία μέχρι τους εξίσου σημαντικούς ψυχολογικούς οι οποίοι σχετίζονται με την αυτοπεποίθηση εν όψει του τέλους της σεζόν.
Το ματς με τον Ολυμπιακό, όμως, τελείωσε και έχει ήδη ξεχαστεί. Το πρόσφατο παρελθόν, άλλωστε, έχει δείξει πως το ζητούμενο στον ΠΑΟΚ είναι η σταθερότητα και αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ειδικά όταν ο στόχος είναι η δεύτερη θέση και προσεχής αντίπαλος ο Άρης.
Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι της Κυριακής (18.04), λοιπόν, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσουν το έργο τους. Τόσο σε επίπεδο αποκατάστασης όσων αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό όσο και σε προετοιμασίας όσων δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.
Το ένα γκρουπ έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν υπό δυνατή βροχή. Το πρόγραμμα περιελάβανε δρομικές ασκήσεις, rondo, δουλειά στο passing game και παιχνίδι μικρού χώρου και υψηλής έντασης”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button