Ποδόσφαιρο

Παίκτες και τεχνικό τιμ να αλλάξουν άμεσα την εικόνα της ομάδας

Ο Άρης ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας, να έχουν τη υποχρέωση να μην μείνουν μόνο στα λόγια αλλά να δείξουν ότι η ομάδα μπορεί να βγάλει αντίδραση.

Στην χθεσινή προπόνηση υπήρχε κλίμα προβληματισμού αλλά και αποφασιστικότητας για να μπορέσουν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Όπως μετέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Παντελίδης σε ανθρώπους της ομάδας: «Θα βρω τα αίτια και θα τα διορθώσω. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο».

Ο Παντελίδης προβληματίζεται για την αφέλεια που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και είναι ένα σημείο στο οποίο θέλει να παρέμβει.Επιπλέον, θεωρεί προβληματική τη νοοτροπία μερικών παικτών, που δείχνουν να αργούν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο Σάββας Παντελίδης είχε ομιλία χθες το απόγευμα στα αποδυτήρια, θέλοντας να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές. Το μήνυμα ξεκάθαρο “Είναι άδικο για εμάς και το σύλλογο γενικότερα να μπαίνουμε σε τέτοια ταλαιπωρία αδικώντας τους εαυτούς μας”.

“Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και είχαμε κακές στιγμές στο δεύτερο και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι: “Η λύση είναι μια. Αντίδραση άμεση. Να δουλέψουμε σκληρά και διορθώσουμε τα λάθη μας και να νικήσουμε το Σάββατο . Η νίκη είναι αναγκαία για έναν πλέον ακόμη λόγο το Σάββατο μετά τα όσα έγιναν στο Περιστέρι κι πρέπει να το κάνουμε πράξη. Να πάρουμε το αίμα μας πίσω».

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button