Ποδόσφαιρο

Πέτρος Δημητρίου: “Τεράστιος σύλλογος ο Άρης, πετυχημένος ο Σπανός”

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου Πέτρος Δημητρίου μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

“Πάμε στην Θεσσαλονίκη, όχι για να κλειστούμε, να παίξουμε ανοιχτά κόντρα στον Άρη, ο οποίος είναι μια ποιοτική ομάδα, με πολύ καλύτερο ρόστερ σε σχέση με εμάς. Τον σεβόμαστε τον Άρη, αλλά δεν τον φοβόμαστε… Θα προσπαθήσουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια, να παίξουμε το παιχνίδι μας κι ότι βγει…”.

Για τις διαφορές του αγώνα στον πρώτο γύρο:

“Είναι τελείως διαφορετική η ομάδα του Παναιγιάλειου σήμερα, σε σχέση με αυτήν του πρώτου γύρου. Όταν ανέλαβα ήταν 8-9 παίκτες, έφυγαν όλοι και στήσαμε μια ομάδα με νεαρά παιδιά από την Κ19 και υλικό από την Γ’ εθνική. Είμαστε νεανική ομάδα και σίγουρα πολύ διαφορετική, έχοντας στόχο να μείνουμε στην κατηγορία και να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια…”.

Για τον Άρη είπε:

“Ο Άρης είναι ένας τεράστιος σύλλογος, με μοναδικό λαό που γεμίζει το γήπεδο και βοηθάει την ομάδα. Δεν είναι μικρό πράγμα να γεμίζει το γήπεδο με 15 και 16.000 κόσμο σε αγώνες της Football League… Δίκαια είναι στην θέση που βρίσκεται, δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, αλλά στην Σούπερ λίγκα και δικαιολογημένα ανεβαίνει. Είναι σίγουρη η άνοδος του, δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην πορεία… Είναι ένας σύλλογος που ανήκει στην κορυφή, όπως π.χ. ο Ολυμπιακός, τον οποίο αντιμετωπίσαμε στο κύπελλο και λες ότι αυτές είναι οι μεγάλες ομάδες της χώρας”.

Για την προηγούμενη σχέση του με τον Άρη είπε:

“Ήμουνα στο τμήμα σκάουτινγκ του Άρη την εποχή Κοντομηνά, όταν γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ήταν ο αδελφός μου, ο Τάσος Δημητρίου. Μπήκαν πολλά λεφτά τότε από τον κύριο Κοντομηνά, αλλά δυστυχώς χάθηκαν, μια και για διάφορους λόγους δεν αξιοποιήθηκαν με σωστό τρόπο. Είναι κρίμα αυτό. Από τότε ο Κοντομηνάς δεν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Ήταν τότε ο συγχωρεμένος ο Παναγιώτης Σπύρου, σπουδαίος άνθρωπος, ο Ψαρράς, ο Παναγιωτάκης κ.α. Κρίμα που δεν στέφθηκε με επιτυχία εκείνη η προσπάθεια”.

Για το αν είναι πετυχημένος ο Σπανός:

“Φυσικά και είναι, τον γνωρίζω καλά, έχουμε συνεργαστεί στον Απόλλωνα, όταν ήμουν τιμ μάνατζερ, όπως συνεργάστηκα και με τον Παύλο Μυροφορίδη. Κάνουν καλή δουλειά στον Άρη και δίκαια ήταν από την αρχή σε πορεία ανόδου. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι ο Άρης κέρδισε κάποια ματς δύσκολα, με… μισό μηδέν, αλλά σε αυτές τις κατηγορίες, στο ποδόσφαιρο και στην προπονητική, μετράει το αποτέλεσμα. Καλύτερα να κερδίζεις 1-0, παρά 4-3”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button