Ποδόσφαιρο

Εν αρχή ην ο τερματοφύλακας

Κάθε ομάδα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τερματοφύλακα της. Ο τερματοφύλακας είναι αυτός που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Ένα λάθος του μπορεί να στερήσει τη νίκη. 

Ο φετινός Άρης μπορεί να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός αφού διαθέτει μια εξαιρετική τετράδα τερματοφυλάκων. Αναγνωστόπουλος και Καντιμοίρης είναι οι φετινοί φύλακες άγγελοι της κιτρινόμαυρης εστίας, έχοντας από πίσω τους τους Αρβανίτη και Μάντζαρη που έχουν δείξει θετικά στοιχεία. Βέβαια λόγω του νεαρού της ηλικίας τους δεν βρήκαν ακόμη χρόνο συμμετοχής, διότι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της ανόδου, δεν άφηνε περιθώρια πειραματισμού στο Δημήτρη Σπανό. Δεν αποκλείεται όμως μόλις εξασφαλισθεί και μαθηματικά η άνοδος να πάρουν το βάφτισμα του πυρός.

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ανάμεσα στα συμβόλαια που λήγουν είναι και τα συμβόλαια των Αναγνωστόπουλου και Καντιμοίρη. Πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να ανανεώσουν τα συμβόλαια των δύο τερματοφυλάκων και για τη Super league. Άλλωστε οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές επωμίστηκαν την προσπάθεια άνοδος, πραγματοποιώντας έως τώρα πολύ καλές εμφανίσεις με καθοριστικές αποκρούσεις.

Μάλιστα ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και λόγω της ηλικίας του μπορεί να αποτελέσει κεφάλαιο για τον Άρη κατά τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν στο πρόσωπο του τον επόμενο πορτιέρο της εθνικής.

Πέρσι ο νεαρός πορτιέρο βρέθηκε στη σκιά του Διούδη που ήταν αναντικατάστατος. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και όταν ο Διούδης δεν ήταν σε φόρμα δεν έχανε τη θέση του. Ωστόσο ο ίδιος δεν έπαψε να δουλεύει στις προπονήσεις για να βελτιωθεί, δείχνοντας μεγάλη υπομονή.

Φέτος αν και βρέθηκε αρχικά στον πάγκο, μπόρεσε να καθιερωθεί στις βασικές επιλογές του προπονητή με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε αλλά και με τις καθημερινές του αποδόσεις στις προπονήσεις. Η αποβολή του Καντιμοίρη στη Βέροια στάθηκε η αφορμή ώστε ο Αναγνωστόπουλος να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια του Άρη.

Έως τώρα ανάμεσα στον Αναγνωστόπουλο και στους ανθρώπους της ΠΑΕ υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας τους αλλά και θετικό κλίμα στις σχέσεις τους. Άλλωστε ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει κερδίσει επάξια την εκτίμηση της κοινής γνώμης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button