Ποδόσφαιρο

Πάνω από 2.500 διαρκείας και συνεχίζεται…

Πρώτη μέρα διάθεσης των διαρκείας της σεζόν 2019-2020 και ο κόσμος έτρεξε στα εκδοτήρια.

Η ΠΑΕ Άρη με την χθεσινή της ενημέρωση πληροφόρησε τον φίλαθλο κόσμο πως λόγω της αυξημένης ζήτησης- η περίοδος ανανέωσης των θέσεων, που είχαν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, παρατείνεται μέχρι την άλλη Τετάρτη (05/06).

Παράλληλα, από σήμερα ξεκίνησε κανονικά η αγορά των ελεύθερων θέσεων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Αποτέλεσμα αυτών των δυο να έχει δημιουργηθεί μια ατελής ουρά κόσμου περιμένοντας από τις 8.30, αν και η μπουτίκ άνοιξε 10π.μ, υπομονετικά για το δικό του εισιτήριο.

Κάποια στιγμή “επιστρατεύτηκαν” μέχρι και καθίσματα κάμπινγκ και… στασίδια, με τον κόσμο να λέει χαρακτηριστικά ότι την άλλη φορά θα πάνε με… αντίσκηνα!

Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία ενημέρωση της ΠΑΕ, η πώληση των διαρκείας ξεπέρασε τα 2.500, μετά και το σημερινό… ντου του κόσμου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια που πουλήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από τους παλαιούς κατόχους και το διαδίκτυο και σήμερα ο αριθμός ξεπέρασε τα 2.500.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την παιδική κερκίδα, σχεδόν εξαντλήθηκαν, με αποτέλεσμα να απομένουν λίγα για τους… τελευταίους και τυχερούς.

 

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button