ΓενικάΜουσική

Γουστάρουν να παίζουν τις μουσικάρες τους, φορώντας τα μπλουζάκια Yellow Radio!

Το Yellow Radio «παίζει» παντού και σε όλες τις… μπάντες και μάλιστα νιώθει μοναδικά υπερήφανο, το γεγονός ότι μια από τις πιο ξεχωριστές μπάντες στην μουσική σκηνή οι «The Psychoviolets» τα… σπάει στην σκηνή φορώντας τα t-shirts του ραδιοφώνου των Αρειανών!

Οι «The Psychoviolets» από το Κάνσας των ΗΠΑ έχουν χιλιάδες φαν σε όλο τον πλανήτη για την μουσική και τις ερμηνείες τους και… γουστάρουν να παίζουν τις μουσικάρες τους, φορώντας τα μπλουζάκια Yellow Radio!

Οι The Psychoviolets στην πρόβα

Λίγα λόγια για τους φανατικούς φίλους του αγαπημένου μας ραδιοφώνου.

Ξεκίνησαν ως blues- rock μπάντα με το όνομα The Violets Blues. Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 αλλάζουν το όνομα τους σε Ultraviolets εξελίσσοντας τον ήχο και το θέμα των τραγουδιών τους. Η αυξανόμενη φήμη τους ωθεί να αλλάξουν ξανά  το όνομα σε Psychoviolets.

Tο τελευταίο στάδιο της σταδιοδρομίας τους αντιμετώπισαν πολλά εσωτερικά προβλήματα και επιθέσεις με αποτέλεσμα να αλλάξουν κάποια από τα μέλη της μπάντας. Αυτά τα ζητήματα και η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδήγησαν στην εγκατάλειψη της μπάντας το 1995.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο

‘Έχουν επηρεαστεί από new wave, garage, psychedelic. Tα θέματα τους είναι αρκετά γοητευτικά μια ανατριχιαστική ενδοσκόπηση, αρκετά νοσηρή. Ξεχώρισαν για το ερμηνευτικό και ψυχικό τους δόσιμο, αποτυπώνοντας ένα αίτημα ευθύτητας και γνησιότητας μέσα σε ένα περιβάλλον οδύνης σημαδεμένο από την αλήθεια της ζωής και τα ναρκωτικά. Η.Π.Α Lawrence Kansas 1982-1995.

Mέλη μπάντας; Jerry Landers-ντραμς, Rob Ramskill-φωνητικά, κιθάρα, Art Space-κιθάρα πλήκτρα, Geoff Abegg-μπάσο, Steve Nunley-μπάσο.

Toν τελευταίο καιρό η μπάντα επανενώνεται και ξαναγυρνάει στο προσκήνιο με ζωντανές εμφανίσεις ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει το καινούριο τους άλμπουμ που ΦΥΣΙΚΑ θα παρουσιάσουμε πρώτοι στην Ελλάδα από το YellowRadio 92.8.

Ακούστε κάποια υπέροχα πραγματικά κομμάτια τους:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button