Ποδόσφαιρο

Πάλλας για Λουκανίδη: “Κορυφαίος ο Τάκης, δεν θα υπάρξει μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής από αυτόν”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Θόδωρος Πάλας

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, τον Τάκη τον Λουκανίδη τον είδα τελευταία φορά στο γήπεδο των Ιλισίων, εκεί όπου μαζευόμασταν και παίζαμε, είχε έρθει και εκείνος. Είχα στεναχωρηθεί πολύ όπως τον είχα δει. Δεν μπορώ να το πιστέψω… Ε, ρε Τάκη, γιατί… Κρίμα. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Για τις αναμνήσεις του ιδίου από τον Τάκη Λουκανίδη:

Θυμάμαι στον ημιτελικό με τον Π.Α.Ο.Κ. κάθισε πίσω στην άμυνα, ότι σέντρα έκαναν έβλεπες ένα φαλακρό κεφάλι να… γυαλίζει και να καθαρίζει όλες τις φάσεις. Ήταν απίστευτος. Θυμάμαι επίσης ένα γκολ που είχε βάλει και ακόμα δεν μπορώ να το ξεχάσω, ήταν στο δεύτερο δοκάρι, του στείλανε την μπάλα και το έβαλε. Αξέχαστο γκολ.

Για την ποδοσφαιρική αξία του Λουκανίδη:

Τον έζησα μέχρι τα τελευταία του και θεωρώ ότι μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής από αυτόν δεν πρόκειται να υπάρξει. Νομίζω ότι άλλοι μπορεί να πουν ότι αυτό είναι άδικο αλλά εγώ αυτό πιστεύω. Ψηφίζω τον Λουκανίδη ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Ελλάδας. Ήταν ολοκληρωμένος. Δικαιολογημένα έχει ειπωθεί ότι μπορούσε να παίξει σε όλες τις θέσεις… Εκτός του τερματοφύλακα.

Για την μεγάλη ομάδα του Άρη που κατέκτησε το κύπελλο:

Έτυχε να παίξω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές, τους σέβομαι, τους βγάζω το καπέλο και είμαι πολύ τυχερός που τους γνώριζα.

Για τον σημερινό Άρη:

Μαθαίνω νέα για την ομάδα, του Άρη του αξίζει να είναι σε άλλα σαλόνια, στα μεγάλα σαλόνια. Δεν του αξίζει η θέση που είναι τώρα.

Τέλος για τον κόσμο του Άρη είπε:

Ο κόσμος του Άρη έτσι όπως τον ανέβασε ψηλά μπορεί να το ξανακάνει, αυτός μπορεί να τον ανεβάσει ψηλά. Πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να την στηρίζει.

 

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button