Ερασιτέχνης

“Πάθος και όρεξη για το μπάσκετ και τον Άρη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Ο Ερασιτέχνης έχει φωνή” φιλοξενήθηκε η αθλήτρια του μπάσκετ γυναικών του Άρη, Ευτυχία Γράψα

Αναλυτικά όσα είπε στην Ελένη Γρηγοράκη και τον Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρη ανέφερε:

Πάντα ελπίζουμε στο καλύτερο, εγώ είμαι τώρα τρίτη χρονιά στην ομάδα, έχω καταλάβει ότι από πίσω υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν ακόμη και χωρίς να φαίνονται, και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο να κερδίσεις και να πετύχεις τον στόχο σου.

Η αγάπη μου για την ομάδα είναι που με έκανε να παραμείνω, αλλά και ότι με τον κόουτς έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και θεωρώ ότι είναι από τους κορυφαίους στην Θεσσαλονίκη.

Είναι βέβαια λίγο…φωνακλάς, αλλά θεωρώ ότι έτσι πρέπει με τα κορίτσια…μια στο καρφί και μια στο πέταλο.

Για το τι περιμένει η ίδια την επόμενη σεζόν:

Προσωπικά θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, ο ρόλος μου θα είναι να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου.

Εγώ έχω όρεξη και πάθος για το μπάσκετ και την ομάδα.

Για το εάν και η ίδια στοχεύει στο να αγωνιστεί και πάλι στον Άρη στην Α1:

Είναι πιστεύω όνειρο κάθε αθλητή να έχει άνοδο στην ομάδα με την οποία αγωνίζεται, η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε πολύ κοντά, για κάποιους λόγους δεν τα καταφέραμε αλλά πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Για το εάν περιμένει και τον κόσμο στο γήπεδο:

Αυτό θα ξεκινήσει από εμάς τις ίδιες, εμείς θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, εφόσον εμείς δείξουμε τι αξίζουμε μετά θα έρθει και ο κόσμος.

Το ότι το γυναικείο μπάσκετ δεν είναι τόσο διαδεδομένο είναι μια πραγματικότητα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button