ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο στόχος της Ευρώπης ήρθε, αλλά το κέρδος θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο

Ο Άρης πέτυχε τον στόχο του να βγει Ευρώπη – έστω και δια ποδός Μάνταλου στη Λεωφόρο – και πλέον πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Ποια είναι αυτή; Να απαντήσει η διοίκηση Καρυπίδη τι ομάδα θέλει να φτιάξει για του χρόνου.

Φυσικά αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί μετά την απόφαση του CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι. Η μισή σεζόν για τον Άρη παίζεται στα δικαστήρια και η άλλη μισή στα πλέι οφ. Όπου πλέι οφ με εξαίρεση τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και τη νίκη – ανατροπή με τσαμπουκά και πάθος, ο Άρης δεν εμφανίστηκε ποτέ στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Οι κίτρινοι είναι πολύ κάτω του αναμενόμενου. Είναι σκασμένοι οι παίκτες και ο Άκης Μάντζιος δυστυχώς δεν μπορεί να τους φρεσκάρει. Ούτε χθες μπόρεσε στην Τούμπα παρόλο την αλλαγή του συστήματος σε 3-4-3. Ο Άρης έπρεπε να τρώει σίδερα και να τελειώνει μια και καλή με την υπόθεση Ευρώπη, διότι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει κάθε ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όπως πήγε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, ο Άρης χάνει τη 2η θέση που την ήθελε η πλειοψηφία του κόσμου του για λόγους πρεστίζ και πλέον θα παλέψει για την 3η θέση τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη θέση να κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, με τη διαφορά αυτή τη στιγμή των δύο ομάδων να είναι μόλις 1 βαθμός.

Το ταμείο της χρονιάς πλησιάζει. Σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό αλλά το κέρδος θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Εδώ θα είμαστε να τα αναλύσουμε όλα. Υπομονή…

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button