Ποδόσφαιρο

Ο Παντελίδης, ο ΠΑΟΚ και η παράδοση του…δευτέρου γύρου

Μια…ιδιαίτερη παράδοση φαίνεται πως έχει χτίσει ο Σάββας Παντελίδης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός έχει αντιμετωπίσει έως τώρα τρεις φορές τον αυριανό αντίπαλο του Άρη στα πλαίσια του δευτέρου γύρου και παρόλο που βρισκόταν σε ομάδες πολύ μικρότερης δυναμικής του Άρη ο απολογισμός του μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον θετικός.

Το 2014 ο νυν τεχνικός του Άρη είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο του Λεβαδειακού, στις 13 Απριλίου υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ τον οποίο είχε “φιλοδωρήσει” με 3(!) γκολ στα πρώτα 35 λεπτά! Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-2, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 92′ και να παίρνουν την νίκη παρόλα τα προγνωστικά.

Το 2017 ο Σάββας Παντελίδης την αποστολή…αυτοκτονίας ως προπονητής του Ηρακλή και με την ομάδα των κυανόλευκων να βρίσκονται στην προτελευταία θέση υποδέχθηκε στο Καυταντζόγλειο την τότε ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς και παρόλες τις ποιοτικές διαφορές και οικονομικές διαφορές πήρε τον βαθμό με το γκολ ενός πρώην κιτρινόμαυρου, του Μιχάλη Μπαστακού.

Τελευταίος αγώνας του κόουτς των κιτρινόμαυρων στην…συγκεκριμένη κατηγορία αγώνων ήταν την περσινή χρονιά, ο Σάββας Παντελίδης διαδέχθηκε τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες με γκολ μεταξύ άλλων του κιτρινόμαυρου -πλέον- Μάρτιν Τόνσο και πήρε την νίκη με 3-2 επί του…κατά φαντασία πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Φέτος ο Σάββας Παντελίδης διαδέχθηκε τον Πάκο Ερέρα με τον Παντελίδη να διαχειρίζεται αυτήν την φορά μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερη δυναμική και έναν αγώνα με…ξένο διαιτητή, μένει να φανεί αν το σερί θα συνεχιστεί…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button