Ποδόσφαιρο

“Ο Νταρίντα είναι όνειρο για κάθε προπονητή, οι φίλοι του Άρη θα τον αγαπήσουν γρήγορα”

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του “big-city-club.com”, σελίδα υποστηρικτών της Χέρτα Βερολίνου, μίλησε στο yellowradio.gr και τον Γιώργο Σιδερίδη για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, την 7ετή παρουσία του στη Χέρτα αλλά και για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Τσέχο.

Για τον Νταρίντα ως ποδοσφαιριστή και :

“Ο Νταρίντα είναι το όνειρο κάθε προπονητή. Είναι επαγγελματίας, πειθαρχημένος και ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα για το αν βρισκόταν για παράδειγμα στον πάγκο σε κάποια παιχνίδια. Είναι ένας παίχτης που τρέχει πάρα πολύ στο γήπεδο, ένας πιο παλιάς κοπής box-to-box μέσος.

Τον τελευταίο καιρό δε χρησιμοποιείται τόσο. Η αλήθεια είναι πως τα “στάνταρ” στην ομάδα στη συγκεκριμένη θέση έχουν αλλάξει μετά και την απόκτηση δύο νέων ποδοσφαιριστών, του Λούκας Τουσάρτ και του Σουάτ Σερντάρ, που είναι πανομοιότυποι ποδοσφαιριστές με τον Νταρίντα απλά νεότεροι.

Για τις ολιγόλεπτες συμμετοχές που είχε και αν έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του:

“Μετά τον τραυματισμό του, βρήκε αγωνιστικά λεπτά και ήταν ικανοποιητικός, αλλά δεν πήρε πολλά λεπτά ως βασικός και δε φταίει και τόσο ο ίδιος. Ο ανταγωνισμός στη θέση, όπως σας είπα, είχε ανέβει πολύ και δυσκολεύτηκε να βρει θέση βασικού, μιας και το κέντρο της ομάδας είχε ήδη “δέσει” πολύ καλά.”

Για την ενδεχόμενη μετάβασή του από τη Γερμανία στην Ελλάδα:

“Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανταπεξέλθει στη Μπουντεσλίγκα, είναι σοβαρός, σταθερός και δουλεύει πάρα πολύ. Πιστεύω πως θα μπορέσει να αφομοιώσει το ελληνικό πρωτάθλημα και να ανταπεξέλθει σε αυτό.”

Για την 7ετή του παρουσία στη Χέρτα και για τη σχέση του με τον κόσμο:

“Η αφοσίωση είναι το μεσαίο του όνομα. Πραγματικά κανένας στο Βερολίνο δε θα μπορούσε ποτέ να πει κάτι κακό για αυτόν, οι οπαδοί αν τελικά η μεταγραφή του ολοκληρωθεί και έρθει στον Άρη, θα τον ευχαριστήσουν και θα του ευχηθούν τα καλύτερα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει πάρα πολύ και είμαι σίγουρος πως και οι φίλοι του Άρη θα τον βάλουν στην καρδιά τους πολύ γρήγορα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button