ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Αρβανίτης: «Η νίκη θα μας έβαζε σε τροχιά τετράδας, προκλητική η διαιτησία»

Στην εκπομπή του ΥellowRadio 101.7FM, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Γιάννη Δασκάλου:

Για τη διαιτησία του αγώνα Περιστέρι-Άρης:

“Ήταν μια πολύ κακή διαιτησία, μια τραγική διαιτησία. Παρακολούθησα το παιχνίδι παρότι βρίσκομαι εκτός Θεσσαλονίκης. Η διαιτησία ήταν προκλητική και μας στέρησε τη νίκη σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι. Η νίκη αυτή θα μας έβαζε σε τροχιά τετράδας στην κανονική διάρκεια, μας στέρησε πολλά.

Δε νομίζω πως υπάρχει πουθενά στον κόσμο 0 βολές σε ένα ημίχρονο για μια ομάδα. Αυτό δείχνει πως υπάρχει πρόβλημα στις διαιτητικές αποφάσεις και δε σφύριζαν το ίδιο στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Άρης φορτώθηκε με πολλά φάουλ και το Περιστέρι έπαιρνε τους εύκολους πόντους μέσω των βολών. Αναμένουμε τις απαραίτητες ενέργειες και θέλουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτούς τους διαιτητές.”

Για τις ενέργειες που θα πράξει ο Άρης ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος του:

“Όποτε αισθανόμαστε πως ο Άρης αδικείται, όπως και τη χρονιά με τον Κολοσσό αν θυμάστε, είχαμε στείλει το βίντεο του αγώνα στη FIBA, από εδώ και πέρα ξέρουμε τις κινήσεις που θα κάνουμε δε χρειάζεται να τις ανακοινώσουμε, θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.”

Για το παιχνίδι με την Καρδίτσα και το κάλεσμα στον κόσμο:

“Έχουμε πάρει πολλά μηνύματα από φίλους του Άρη, ο κόσμος βλέπει την ωραία και δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουμε εντός και εκτός γηπέδου και ξέρουμε πως θα τη στηρίξει, αναμένουμε να γεμίσει το γήπεδο και θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στο ελληνικό μπάσκετ πως ο Άρης είναι δυνατός, ο Άρης έχει μπει σε έναν σωστό δρόμο και θα κάνει σιγά-σιγά τα επόμενα βήματα για να ανέβει πιο ψηλά.”

Για τις χορηγικές συμφωνίες στις οποίες βρίσκεται κοντά ο Άρης:

“Έχουμε κάποιες συζητήσεις για κάποιες σπουδαίες χορηγίες, δεν υπάρχει κάτι οριστικό αλλά βρισκόμαστε σε συζητήσεις με εταιρίες. Πιστεύουμε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε κάτι οριστικό, πάντως δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button