Μπάσκετ

Ο Ντάλο έχει γίνει ο ηγέτης της Λε Πορτέλ και στην Γαλλία έχουν πάθει πλάκα!

Θυμάστε τον Μπορίς Νταλό που είδαμε στον Άρη; Μπορείτε να τον… ξεχάσετε καθώς φέτος βλέπουμε έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη στην Γαλλία.

Ο 26χρονος γκαρντ που γνωρίσαμε στον Άρη (αλλά και τον Πανιώνιο) φέτος πήρε την ευκαιρία από την Γαλλική Λε Πορτέλ για να δείξει τι αξίζει και από όσο φαίνεται τα πάει περίφημα.

Ξεκίνησε με 13 πόντους απέναντι στην Λιμόζ σε ένα παιχνίδι που σούταρε με 55% και είχε 3/4 ελεύθερες βολές, ενώ το καλύτερο το.. φύλαγε για το παιχνίδι με την Ντιζόν.

Εκεί πέτυχε 26 από τους 66 πόντους της ομάδας του στην ήττα κόντρα στην Ντιζόν με 61% στα σουτ και 3/6 τρίποντα μαζί με 6 ριμπάουντ αλλά και πέντε ασίστ!

“Ένας ηγέτης που δεν περιμέναμε”, “Οι Αμερικάνοι κρυβόταν και ο Νταλό ήταν μόνος του”, “Ήταν αυτός που είχε αμφισβητηθεί περισσότερο αλλά είναι… on fire” είναι μερικά από όσα γράφηκαν στον Γαλλικό τύπο για τον Μπορίς Νταλό.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Λε Πορτέλ μπορεί να πέτυχε μόνο επτά πόντους, αλλά ένα τρίποντο του έδωσε το προβάδισμα της ομάδας του έναντι της Μπουλαζάκ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, και τελικά έκρινε τον αγώνα.

Πλέον θα φανεί αν είναι απλώς ένα τυχαίο καλό ξεκίνημα ή αν όντως φέτος είναι η χρονιά του…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button