Ποδόσφαιρο

Ο Ιτούρμπε και οι 4 διαφορετικοί Έλληνες συμπαίκτες του.

Ο Χουάν Ιτούρμπε έρχεται στον Άρη με ένα αρκετά γεμάτο βιογραφικό με πέρασμα σε λατινική Αμερική και Ευρώπη.

Στο πέρασμά του από την Ιταλία (και πριν πάρει τη μεταγραφή των 24.5 εκατομμυρίων για τη Ρόμα) είχε αγωνισθεί για την Ελλάς Βερόνα, η οποία είχε δαπανήσει το ποσό των 15 (σχεδόν) εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της, αφού πρώτα είχε παίξει στην ομάδα ως δανεικός την σεζόν 2013-2014.

Τη σεζόν 2014-2015 όπου αποκτήθηκε και επίσημα από την ιταλική ομάδα, είχε ως συμπαίκτες του 2 ποδοσφαιριστές πολύ γνώριμους στα ελληνικά γήπεδα.

Ο λόγος, για τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Παναγιώτη Ταχτσίδη οι οποίοι μόλις είχαν αποκτηθεί και αυτοί από την Βερόνα. Ο Λάζαρος είχε αποκτηθεί ως μεταγραφή ενώ ο Ταχτσίδης ηταν δανεικός στην ομάδα. Παρόλα αυτά δεν υπήρξαν για πολύ συμπαίκτες καθώς ο Χουάν Ιτούρμπε έφυγε για την Ρόμα.

Η Ρόμα δαπάνησε το ποσό των 24.5 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Παραγουανό επιθετικό μέσο το καλοκαίρι του 2014.

Στην Ρόμα ο Ιτούρμπε συνάντησε άλλους 2 γνώριμους στα ελληνικά γήπεδα ποδοσφαιριστές. Ο ένας ήταν ο Κώστας Μανωλάς και ο άλλος ο Χοσέ Χολέβας.

Ο Ιτούρμπε στο πέρασμά του από την Ιταλία μέσα σε μια σεζόν είχε ως συμπαίκτες 4 Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές σε 2 διαφορετικές ομάδες οι οποίες δαπάνησαν μαζί σχεδον 40 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button