Μπάσκετ

Επιτέλους… σουτ! Ο Γουίλιαμς μας καλωσορίζει στο 2021

Έναν σύγχρονο ψηλό αποκτάει ο Άρης στο πρόσωπο του 24χρονου δευτεροετή -στην Ευρώπη- Ζίριους Γουίλιαμς.

Οι κιτρινόμαυροι έκλεισαν την πρώτη φετινή τους συμφωνία με Αμερικανό, φέρνοντας τον 24χρονο ψηλό από το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας όπου αγωνίστηκε την περσινή χρονιά.

Μετά από χρόνια ο Άρης στο πρόσωπο του Γουίλιαμς βρίσκει έναν σύγχρονο ψηλό. Είναι ικανός στο κομμάτι του ριμπαόυντινγκ (6,1 πέρυσι, 9,4 στην τελευταία του χρονιά στην Αμερική) και σκοράρει με ευκολία στο ζωγραφιστό.

Το σημαντικό με τον νεαρό Αμερικανό είναι ότι πέρα από όλα τα άλλα μπορεί να σουτάρει. Πέρυσι εκτελούσε με 40% σε 4,2 προσπάθειες ανά αγώνα, στην πιο σταθερή του χρονιά από τα 6,75. Έτσι μετά από χρόνια η ομάδα δείχνει να βρίσκει έναν ψηλό που μπορεί να αποτελέσει απειλή και πίσω από την γραμμή του τριπόντου.

Φυσικά υπάρχουν ερωτηματικά. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το κατά πόσο ο Γουίλιαμς θα μεταφέρει στην Ελλάδα τις ίδιες εμφανίσεις που έκανε στο Ουγγρικό πρωτάθλημα. Σαν χαρακτηριστικά όμως, επιτέλους ο Άρης βρίσκει έναν παίκτη που ταιριάζει στο μπάσκετ του 2021.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button