Απόψεις

Ο Ζορό από τα… Lind!!!

Πραγματικά έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου. Και αναφέρομαι στο θέμα της διαιτησίας όπου πραγματικά ζούμε για έξι αγωνιστικές διαιτητικά κακουργήματα…. Ο Τάσος Ντόντος πήρε χαρτί και μολύβι και γράφει την (δική του) ποδοσφαιρική ιστορία

Του Τάσου Ντόντου

Από την μία βλέπουμε μόνιμα μια ομάδα να ευνοείται με κάθε τρόπο και βέβαια οι υπόλοιποι να την “πληρώνουν” ακόμα όταν περνάνε από τα μικρομάγαζα του μετρ της εξυγίανσης.

Αυτό όμως για πρώτη φορά έχει ξεσηκώσει και όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι βλέπουν πράγματα και θαύματα, εντός και εκτός έδρας, και εξαιρώντας τις θυγατρικές και τα μικρομάγαζα της εξυγίανσης.

Είδαμε τον Καρυπίδη να την “παίρνει χαμπάρι” από την πρώτη αγωνιστική και να ζητάει ξένο διαιτητή, βλέπουμε να ακολουθεί η Λάρισα (μέσω Κούγια) και να ζητάει επειγόντως …και ξένους διαιτητές και υποχρεωτικά την παρουσία του var.

Και το πιο “τραγικό” της υπόθεσης, ο μετρ ή αλλιώς ο πρώτος κατασκευαστής της παράγκας , η ομάδα του μεγάλου λιμανιού , να κάνει επιστολή καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ, για την ελληνική διαιτησία !!!

Μια διαιτησία όπου σχεδόν με τα ίδια πρόσωπα, την ήλεγχε αυτός . Και έχει συνέχεια το έργο , αφού ο Ολυμπιακός ζητάει εκτός πινάκων Τιρτσώνγμ Κουκουλακη , κάτι το οποίο έχουν δικαίωμα να το κάνουν και άλλοι ” παραπονούμενοι ” και αν το κάνουν, δεν θα μείνει διαιτητικό ρουθούνι .

Το κερασάκι στην τούρτα… ο ερχομός στην Ελλάδα , εκπροσώπων ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ οι οποίοι είπαν τα αυτονόητα … Δηλαδή ότι οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν ποιότητα και είναι ανίκανοι όπως επίσης έριξαν ευθύνη για την κακή λειτουργία της ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Τι είχα Γιάννη τι είχα πάντα…

Οι μόνοι που δεν διαμαρτύρονται, είναι τα μικρομάγαζα και οι θυγατρικές αφού έως τώρα όλα πάνε καλά , με τα σφυρίγματα και την συγκομιδή των βαθμών. Εκτιμώ ότι αυτό κάπου θα σκάσει ,και σύντομα. Είναι αδιανόητο να συνεχίσει ο Έλληνας διαιτητής αυτή την συμπεριφορά και αυτά τα διαιτητικά κακουργήματα.

Από την μία βλέπουμε να μην τιμωρούνται, από την άλλη βλέπουμε ακόμα και επιβράβευση και τέλος βλέπουμε π.χ την τιμωρία της αεκ ( δίκαιη) με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία έδρας , όταν έξω από την Τούμπα σε αγώνα χωρίς παρουσία αντιπάλων οπαδών , έγιναν κανονικές οδομαχίες με υλικές ζημιές και ρίψεις μολότοφ ,με τιμωρία 15.000€ και μην ξεχνάτε τα 80-90 € στην περίπτωση του Πασχαλάκη. Κλείνοντας να πω για την αγαπημένη μας ομάδα , όπου μπορούσε να ήταν μόνιμα στην πρώτη θέση ακόμα και με τα ” χαμένα” ημίχρονα , αλλά τα διαιτητικά κακουργήματα ήταν αυτά που στέρησαν τους 5-6 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές . Ευχής έργο…η ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ να πάρουν άμεσα τις αποφάσεις , οι οποίες να είναι για την πραγματική εξυγίανση του ποδοσφαίρου και όχι την ” γιαλαντζι” που επέλεξε ο συγκεκριμένος ” Ζορό” από τα λιντλ .

Το καλό …ότι τους πήραν πλέον χαμπάρι, από Ελλάδα έως όλη την Ευρώπη

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button