ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έπαιξε 90 λεπτά ο “αρχηγός” Μάβραϊ, αντικαταστάθηκε στο 46′ ο Μπασά

Ολοκληρώθηκε η σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του Ισραήλ και της Αλβανίας για τον τρίτο γύρο της UEFA Nations League με νίκη των γηπεδούχων.

Το Ισραήλ πέτυχε δύο τέρματα (8′ Τομέρ Χεμέντ/83′ Ντία Σάμπα). Έναντι, η Αλβανία έχοντας την κατοχή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Βασικοί στην ενδεκάδα του Πανούτσι ξεκίνησαν ο Μπασά και ο Μάβραϊ. Με τον πρώτο να τραυματίζεται στο 43ο λεπτό και να εγκαταλείπει τον αγωνιστικό χώρο,δίνοντας την θέση του στον Σαμπιέν Λιλάι. Σε αντίθεση ο Μάβραϊ για ακόμη μια φορά φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα, βοηθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συμπαίκτες του.

Οι δύο παίκτες του Άρη είναι προγραμματισμένο στις 16 Οκτωβρίου να βρίσκονται Ελλάδα για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις με τους “κιτρινόμαυρους” για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button