Ποδόσφαιρο

Ο Ζαμόρα πήγε σε… ψυχολόγο αφού «χάλασε» η μεταγραφή του στον Άρη

Ο μεταγραφικός στόχος του Άρη τον Ιανουάριο, προχώρησε σε… αποκαλύψεις σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Για τον Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή της Σαπρίσα, Αλβάρο Ζαμόρα κινήθηκε ο Άρης τον περασμένο Ιανουάριο, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να προχωρά σε αποκάλυψη σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής.

Μεταξύ άλλων, ο Ζαμόρα ανέφερε πως όταν «χάλασε» η μεταγραφή του στον Άρη, χρειάστηκε να πάει στον ψυχολόγο της ομάδας του, της Σαπρίσα, καθώς είχε πέσει αρκετά ψυχολογικά, χάνοντας την ευκαιρία για να μετακομίσει στην Ευρώπη.

«Είμαι κλειστός χαρακτήρας και δεν συνηθίζω να μιλάω ανοιχτά για τα ζητήματά μου αλλά κάποιες φορές πήγα σε ψυχολόγο που μου συνέστησε η ομάδα και είναι αλήθεια ότι μ’ έχει βοηθήσει… Η ζωή μου ήταν ονειρική για έναν χρόνο. Νιώθω προνομιούχος για την καταγωγή μου, το κλαμπ στο οποίο αγωνίζονται αλλά και όλα όσα έχω ζήσει. Δεν διαμαρτύρομαι κι έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ξέρω ότι θα καλύψω το χαμένο έδαφος. Παρότι θεωρώ ότι είμαι ώριμος, δεν ήμουν σε θέση να διαχειριστώ όλες τις πληροφορίες εκείνη τη στιγμή και αποδέχομαι το μέγεθος της δικής μου ευθύνης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button