Μπάσκετ

Ο Άρης στην Αμαλιάδα με στόχο το πρώτο διπλό (17:00)

Ο Άρης ξεκινάει την προσπάθειά του στη φετινή Stoiximan.gr Basket League απέναντι σε μια από τις πιο “πονηρές” ομάδες της κατηγορίας. Στην Αμαλιάδα, όμως, ο Άρης οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρός και αποφασισμένος.

Μια πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις, απρόοπτα, αλλά συνήθως αυτά τα κρύβει για ομάδες που δεν παρουσιάζονται όπως πρέπει. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης εφόσον μπει στο σημερινό παιχνίδι με την ίδια λογική και το ίδιο κίνητρο που είχε την περασμένη Τερτάρτη, θα βρει τους τρόπους για να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν μπορεί να υπάρξει θέμα… υποτίμησης του αντιπάλου, διότι ο Κόροιβος έχει κερδίσει τον Άρη δύο φορές εκεί τα τελευταία τρία χρόνια και πέρσι οι κίτρινοι χρειάστηκαν 50 λεπτά για να κάμψουν την αντίσταση του, συνεπώς γνωρίζουν όλοι όσοι είναι από πέρσι ότι μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα.

Εύκολα γίνονται, αν ο Άρης μπει στο γήπεδο, παίξει με συνέπεια την άμυνά του, ελέγξει τον ρυθμό – κυρίως αυτό – απέναντι στην αμερικανική περιφέρεια του Κόροιβου, που εκ φύσεως και φιλοσοφίας του προπονητή του, Νίκου Καλαμπάκου, δεν παίζει το μπάσκετ, όπως συνηθίζεται αλλού στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει φροντίσει από την πρώτη στιγμή μετά την σπουδαία πρόκριση επί του ΠΑΟΚ να επισημάνει προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς τους παίκτες του ότι οφείλουν να ξεχάσουν τον αγώνα της Τετάρτης. Επιστρέφει στο πρώταθλημα μετά από επτά χρόνια και θέλει κι αυτός να το κάνει με τον σωστό τρόπο. Την πρώτη νίκη του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button