Ποδόσφαιρο

Ο Άρης που… ξέρει να ανταποκρίνεται στα “πρέπει”

Όταν προέρχεται από δύσκολες καταστάσεις, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μάθει να “αντιδρά” σωστά

Σε σύνολο 9 αγώνων στο πρωτάθλημα, ο Άρης έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Δηλαδή, η συγκομιδή του είναι 17 βαθμοί (στο… χορτάρι, δίχως να υπολογίζεται το -6 από την σκανδαλώδη τιμωρία σε βάρος του). Θα μπορούσε ο μέχρι τώρα απολογισμός να ήταν μεγαλύτερος, αν υπήρχε καλύτερη “εκκίνηση” στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η αλήθεια πως δεν ήταν η πιο ιδανική, λόγω των χαμένων βαθμών απέναντι σε ΟΦΗ (1η αγωνιστική) και Ιωνικό (2η αγωνιστική), αλλά πλέον ο Άρης έχει αφήσει πίσω του εκείνο το διάστημα και “πατάει” πολύ καλύτερα στο γήπεδο.

Κάτι ενθαρρυντικό αναφορικά με την τρέχουσα σεζόν είναι πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου ανταποκρίθηκε σε αγώνες που -κατά κάποιο τρόπο- είχε το “πρέπει” του θετικού αποτελέσματος. Έπειτα από τις “γκέλες” με ΟΦΗ και Ιωνικό, οι τρεις βαθμοί αποτελούσαν επιτακτική ανάγκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης τους κατέκτησε με την εντός έδρας νίκη (1-0) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ενώ ένας άλλος αγώνας στον οποίο το θετικό αποτέλεσμα έμοιαζε… απαραίτητο, ήταν το ματς με την Λαμία. Ο Άρης προερχόταν από ισοπαλία (0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ένα ματς που “έφερε”… μουρμούρα και το σύνολο του Μάντζιου ήθελε να το αφήσει πίσω του με “διπλό” στη Λαμία. Αυτό συνέβη, με εκείνο το 0-1. Ακολούθησε η πορεία… ανόδου των “κιτρίνων”, με “ωραίες” εμφανίσεις και με άδικη ήττα από την ΑΕΚ ελέω διαιτησίας.

Το ματς με τον Βόλο ήταν ένα “στοίχημα” προκειμένου ο Άρης να δώσει συνέχεια στα καλά του παιχνίδια. Και επιπλέον, οι τρεις βαθμοί… έπρεπε να κατακτηθούν για να παραμείνει η ομάδα του Μάντζιου στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας (μη ξεχνάμε, ότι εκκρεμεί η απόφαση για την “επιστροφή” των έξι βαθμών). Ο Άρης τα κατάφερε -και- σε αυτό το ματς, παρά τις γνωστές αντιξοότητες που είχαν διαμορφωθεί. Η ομάδα του Μάντζιου κέρδισε (1-2) τον Βόλο -ο οποίος διαθέτει ένα αξιόμαχο αγωνιστικό σύνολο- δείχνοντας έτσι πως… ξέρει (και έχει μάθει) να ανταποκρίνεται σωστά, όταν προέρχεται από δύσκολες καταστάσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button