ΒόλεϊΓενικά

Οριστική διακοπή μετά τα επεισόδια – Σε σοβαρή κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε (VID)

Οριστική έγινε η διακοπή στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ, μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν έξω από το Μελίνα Μερκούρη, με τη μυρωδιά από τα δακρυγόνα να περνάει μέσα στο κλειστό.

Δεν συνεχίστηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Λιγκ Καπ. Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν έξω από το Μελίνα Μερκούρη στη διάρκεια του δευτέρου σετ, με την μυρωδιά από τα δακρυγόνα να περνάει εντός του κλειστού.

Κάπως έτσι, ο διαιτητής έδωσε εντολή στους παίκτες των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια, οι οποίοι υπάκουσαν για να προστατευτούν.

Ωστόσο, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο έληξε και έτσι η οριστική διακοπή ήταν γεγονός. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Όπως γράφουν στην Αθήνα, ο αστυνομικός είναι σε σοβαρή κατάσταση και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η ναυτική φωτοβολίδα έχει πετύχει κεντρική αρτηρία στο μηρό του με αποτέλεσμα ο άνδρας των ΜΑΤ να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με την χρήση χημικών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button