ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ομάδα τρίτης κατηγορίας απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Κορνεγιά είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας και κατάφερε να πετάξει εκτός του Copa Del Rey την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 με γκολ του Χιμένεθ στο 7ο λεπτό.

Μετά τον αποκλεισμό της Χετάφε και της Θέλτας απο ομάδες πιο χαμηλών κατηγοριών, ήρθε μια ακόμα μια έκπληξη στον δεύτερο γύρο του Copa del Rey. Η Κορνέγια ομάδα τρίτης κατηγορίας έβαλε στοπ στην πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ισπανικό Κύπελο.
Η ομάδα του Σιμεόνε παρατάχθηκε με αλλαγές και δεν κατάφερε να περάσει θεωρητικά εύκολα στον επόμενο γύρο, αφού ηττήθηκε με 1-0 από έναν απρόσμενο αντίπαλο αποχαιρέτησε τον θεσμό. Απο την άλλη πλευρά η ομάδα της Κορνεγιά πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση.
Η ομάδα των γηπεδούχων προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ντελγκάδο να εκτελεί ένα φάουλ προς την περιοχή και ο Χιμένεθ έκανε το πλασέ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ.
Η ομάδα της Μαδρίτης αγωνιζόταν με δέκα παίχτες απο 63′ λεπτό, γιατί ο Ρικάρντ Σάντσες στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα βρήκε τον γκολκίπερ της Κορνεγιά στο πρόσωπο και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού, οι κολτσονέρος δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ.

ΚΟΡΝΕΓΙΑ: Χουάν, Φερνάντες (74′ Μαρσέτ), Κ. Γκαρθία, Μ. Γκαρθία, Χιμένεθ, Πριέτο, Ντελγκάδο, Μορένο (89′ Πρέσα), Σάντσες (60′ Ντόρκα), Μαρίν (74′ Μπορέγκο), Φερνάντες (74′ Γκουζμάν)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ρομάν, Σάντσες, Χιμένεθ (11′ Σάβιτς), Φελίπε, Λόντι, Νίγκεθ, Τορέιρα, Κοντογκμπιά, Βιτόλο (65′ Σάπονιτς), Κορέα, Φέλιξ (75′ Σοριάνο)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button